Nudler i absolut topklasse: Slurp Ramen Joint er kommet til kvarteret

18. januar 2023
Det anmelderroste Slurp Ramen Joint er rykket ind i stueetagen hos restaurant Kōnā, der fortsætter med at servere velsmagende izakaya på førstesalen.
I løbet af december kunne du få varmen med ramen på den gamle bryggerigrund. Det populære Slurp Ramen Joint, der holder til på Nansensgade, kom nemlig på kortvarigt besøg hos Kōnā i julemåneden. Nu er det midlertidige besøg vekslet til en permanent bopæl i kvarteret.

Slurp Ramen Joint er nemlig rykket ind i stueetagen hos restauranten Kōnā, der udvider sit koncept med den populære ramen, men fortsat holder fast i at servere japansk comfort food – izakaya – på førstesalen.

I den u-formede bar i stueetagen kan du nu både frokost og aften forkæle dine smagsløg med Slurp-klassikere, der har begejstret københavnerne i årevis, samt en ny og speciel Njuda Miso Ramen, som netop er skabt til de nye og friske omgivelser i Carlsberg Byen.

Kōnā og Slurp Ramen Joint: To søskende

De to spisesteder Kōnā og Slurp Ramen Joint kender særdeles godt til hinanden. Den tidligere Noma-kok Philipp Inreiter var nemlig med til at opbygge Slurp Ramen Joint, før han begyndte på næste kapitel i sin madrejse med netop Kōnā, hvor den ambitiøse kok fortsætter med at imponere:

"Københavns ukronede Slurp Ramen-konge, Philipp Inreiter, slår til igen, og i Kieran McLaughlins tryllerier i upstairs-izakayaen har Kōnā lige dét ekstra pift i de enkle, men uhyre velsmagende og skarpe retter, der kunne gøre det nu nok ikke længere helt så hemmelige Kōnā til mit absolutte stamsted," har Berlingske tidligere skrevet i en anmeldelse.

Læs mere om åbningstider og menu lige her.

Se kvarterets nye restauranter og butikker -

Københavns nye bykvarter har vokseværk, og i det seneste år er intet mindre end 13 nye butikker og restauranter åbnet på den gamle bryggerigrund til stor glæde for beboere og besøgende. 

Få et overblik her

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her