Året der gik: Se kvarterets nye restauranter og butikker

8. december 2022
2022 har været et særdeles begivenhedsrigt år, hvor mange nye aktører har slået dørene op i kvarteret. Derfor har vi håndplukket nogle af højdepunkterne fra året der gik, så du kan få et overblik over det blomstrende byliv i Carlsberg Byen.
Butik-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af at skabe et nyt og vellykket bykvarter, og i det år, der er ved at gå på hæld, har et væld af nye aktører slået dørene op til glæde for beboere og besøgende i kvarteret. 

Michelin, Europas bedste pizza og byens bedste burger

Den gastronomiske scene i Carlsberg Byen er uden tvivl i rivende udvikling, og spisestederne i kvarteret mænger sig i positive tilkendegivelser. I det seneste år har Gasoline Grill vundet prisen som Byens Bedste BurgerCadence har fået fem ud seks stjerner i Berlingske, mens verdens førende pizzaeksperter igen i år har kåret Surts pizzaer som nogle af Europas bedste.

Men når man snakker om madscenen i Carlsberg Byen anno 2022, er det umuligt ikke at snakke om den hær af nye spisesteder, der har sluttet sig til kvarteret. Hele fem nye spisesteder har slået dørene op i kvarteret: Alexander's BistroAamanns Genbo, Coffee Collective, Souls og ikke mindst Studio, der allerede nu har fået en topanmeldelse hos Børsen: "... Et yderst begavet og lige så delikat seksstjernet måltid," lyder det blandt andet fra avisen.

Nu kan du gå opdagelse i kreativt butiksstrøg

Matas var den første butik, der kom til kvarteret i år, og siden da er det gået stærkt med nye butikker – særligt i Flaskehalsen, der bliver et samlingspunkt for livsstil, design og interiør. Her har flere kreative virksomheder allerede slået dørene op i den hyggelige smøge.

Ikoniske Carl Hansen & Søn, det kreative møbel- og køkkenkoncept Stillark og det innovative tøjbrand Haastrup Copenhagen byder alle velkommen i nye lokaler i Flaskehalsen, hvor duften af friskbagt bagværk snart kommer til at brede sig. I det nye år åbner Københavns Bageri, der er en sammenslutning af to af de populære bagerier Alice og Benji.

Danmarks kulturelle knudepunkt på vej

Selvom Carlsberg Byen allerede nu er et blomstrende bykvarter, er der mange skud endnu på den frodige plante, som ikke er sprunget ud. I det nye år folder traditionsrige, familieejede snedkeri PP Møbler sig nemlig ud i fuld flor i den ikoniske Lagerkælder 3, hvor de bliver naboer til Deerest – der i øvrigt også er rykket til den historiske bryggerigrund i 2022.

Sidst, men ikke mindst, blev 2022 også året, hvor vi glædeligt kunne annoncere, at Dansehallerne vender tilbage til kvarteret og rykker ind i Kedelhallen, der lige nu er ved at blive genfødt til et centrum for fremtidens scenekunstneriske udfoldelse til glæde for naboer, københavnere og hele Danmark.

Stort velkommen til alle nye aktører på den historiske bryggerigrund i 2022. Vi er enormt glade for, at I nu er en del af fællesskabet i kvarteret og ser frem til, at I får endnu flere naboer i det kommende år.

Find inspiration til din næste madoplevelse -

Hvad end du drømmer om en revolutionerende brunch, nogle af Europas bedste pizzaer, ekstraordinære smørrebrød eller noget helt fjerde, så er mulighederne mange i Carlsberg Byen.  Se spisestederne i kvarteret

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her