File Under Pop åbner Color Lab i Flaskehalsen

13. marts 2023
Til foråret udvider File Under Pop sit retail-univers med åbningen af en ny butik og Color Lab. Her vil et nyt oplevelsesrum og personlig vejledning skabe rammen for beslutningen om det helt rigtige farvevalg.
Du kender måske det, når tvivlen opstår om de helt rigtige farvekoder til din bolig, kontor eller noget helt tredje. Fortvivl ej, for snart åbner designvirksomheden File Under Pop et nyt Color Lab i Carlsberg Byen, som tilbyder en helt ny tilgang til rådgivning om farver og vejledning inden for specialdesignede overfladeløsninger.

Color Lab bliver et centralt punkt for virksomhedens kreative arbejde med maling, fliser, tekstiler og designløsninger. Her vil der ikke kun være en butik, hvor du kan udforske det store produktsortiment, men også et kreativt værksted, hvor farveprøver og håndlavede samples bliver til. Et oplevelsesrum, der vil danne rammerne for butikken.

Nyt Color Lab skulle bare ligge i Carlsberg Byen

Valget om at åbne i det nye butiksunivers i Flaskehalsen er ifølge File Under Pops grundlægger og kreative direktør langt fra tilfældigt:

"Vores nye Color Lab skulle bare ligge i Carlsberg Byen, fordi stedet summer af dynamik, historie og arkitektur. Som kvarter peger det bagud, men også i den grad fremad, som et sted, hvor mange mennesker bor, og endnu flere vil bo i fremtiden," fortæller Josephine Akvama Hoffmeyer og uddyber:

"Området er en smeltedigel for kunst, design og arkitektur, der helt naturligt mødes i Carlsberg Byen. Som nyt boligområde er det helt anderledes end byens andre nye kvarterer, fordi det er rodfæstet i så meget historie og en helt særlig arkitektur."

File Under Pop Color Lab vil være beliggende i den nordlige del af det nye kreative butiksunivers, Flaskehalsen, hvor du kan udforske deres udvalg af maling, fliser, tekstiler og designløsninger. Åbningen i Carlsberg Byen bliver File Under Pops andet Color Lab i København.

Butikken forventes at åbne i foråret 2023. Indtil da kan du følge dem på Instagram her.

Velkommen på den gamle bryggerigrund!

Flaskehalsen: Innovation, design og kvalitet -

Flaskehalsen er godt på vej til at blive et samlingspunkt for en verden af livsstil, design og interiør i et banebrydende univers, hvor en stor koncentration af kreative butikker supplerer hinanden og skaber et kreativt omdrejningspunkt for københavnere og turister. Læs mere om Flaskehalsen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her