Flaskehalsen: Innovation, design og kvalitet

Gaden bliver et samlingspunkt for livsstil og design i et nyt banebrydende univers. Flaskehalsen er designet og bygget til små og mellemstore kreative virksomheder, og nu starter vi arbejdet med kurateringen af det rette udvalg af kunsthåndværkere, design- og interiøraktører, der skal åbne butik i det nye kreative samlingspunkt i København.
Flaskehalsen er et samlingssted for en verden af design, livsstil og interiør – fra bordet på gulvet til fliserne på væggen. Stedet vil i sin sammensætning af butikker, værksteder med salg, materialebibliotek og spisesteder tilbyde en unik mulighed for at gå på opdagelse og blive præsenteret for alsidige muligheder. De besøgende vil opleve et univers af kreativitet og innovation, og det bliver et sted, hvor hele byen vil søge til, når de skal søge inspiration og købe nyt til hjemmet.

Lejemål til mindre og mellemstore erhvervsdrivende

Butikkerne og værkstederne er designet til mindre og mellemstore erhvervsdrivende, og visionen er for første gang i Danmark at samle en stor koncentration af kreative virksomheder, der vil supplere hinanden og blive et kreativt omdrejningspunkt for Københavnerne og de 8 mio. mennesker om året, der kommer til at cirkulere i Carlsberg Byen. De første spisesteder og butikker, herunder møbelforretningen Carl Hansen & Søn, arkitekterne Stillark, og det innovative modebrand Haastrup Copenhagen. Snart slår desuden to populære københavner-bagerier sig sammen under ét tag i Flaskehalsen.

Vi leder lige nu efter de rette aktører, der skal være en del af Flaskehalsen. Har du et stærkt koncept og kan se din butik eller værksted være en del af designfællesskabet i den nye handelsgade, så vil vi gerne høre fra dig på butik@carlsbergbyen.dk.

Du kan læse mere om butiksudlejning i Carlsberg Byen, hvordan vi udvikler bylivet her.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere