Flaskehalsen: Innovation, design og kvalitet

Mange aktører er allerede åbnet i Flaskehalsen, der er et samlingspunkt for livsstil og design i et nyt og banebrydende univers. Handelsgaden er bygget til små og mellemstore kreative virksomheder, og lige nu arbejder vi med kurateringen af kunsthåndværkere, design- og interiøraktører til dette kreative samlingspunkt i København.

Flaskehalsen er et samlingssted for en verden af design, livsstil og interiør – fra bordet på gulvet til fliserne på væggen.

Allerede nu tilbyder butikker, værksteder med salg, materialebibliotek og spisesteder i den intime handelsgade en unik mulighed for at gå på opdagelse i et sprudlende univers af kreativitet og innovation; et sted, hvor københavnerne kan søge til efter inspiration og nyt til hjemmet.

Lejemål til mindre og mellemstore erhvervsdrivende

Butikkerne og værkstederne er designet til mindre og mellemstore erhvervsdrivende, og visionen er for første gang i Danmark at samle en stor koncentration af kreative virksomheder, der vil supplere hinanden og blive et kreativt omdrejningspunkt for Københavnerne og de næsten 8 mio. mennesker om året, der kommer til at cirkulere i kvarteret, når det står færdigt.

De første spisesteder og butikker er allerede åbnet i Flaskehalsen, og vi er ikke startet i det små. Blandt de åbnede butikker kan du allerede nu finde den ikoniske møbelforretning Carl Hansen & Søn, arkitekterne Stillark, det innovative tøjbrand Haastrup Copenhagen, farverige File Under Pop med et nyt Color Lab og det populære Københavns Bageri.

Inden længe slår det danske modehus Han Kjøbenhavn desuden dørene op til et nyt hovedkontor og boutique i handelsgaden, og det kan du læse mere om her.

Vi leder lige nu efter de rette aktører, der skal være en del af Flaskehalsen. Har du et stærkt koncept og kan se din butik eller værksted være en del af designfællesskabet i den nye handelsgade, så vil vi gerne høre fra dig på butik@carlsbergbyen.dk.

Du kan læse mere om butiksudlejning i Carlsberg Byen, og hvordan vi udvikler bylivet her.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere