Stine Goya afholder eksklusivt lagersalg i carlsberg byen

22. marts 2023
Fra fredag d. 24. marts til og med søndag d. 26. marts rykker det populære tøjbrand Stine Goya ind i Carlsberg Byen med et eksklusivt lagersalg. Herlighederne finder sted i Bønecke Hus – lige overfor den historiske Maskincentralen.

I weekenden flytter det anerkendte modebrand Stine Goya ind på den historiske bryggerigrund, hvor de inviterer indenfor til et eksklusivt lagersalg. Fra fredag d. 24. marts til og med søndag d. 26. marts kan du gå på opdagelse i det farverige brands enestående, feminine og legesyge stil og finde både unikke samples samt uundværlige styles fra tidligere sæsoner – alt sammen til meget fordelagtige priser.

Hver dag tilføjes nye styles og varer, så flere besøg til lagersalget vil bestemt ikke vil være forgæves. Her kan du eventuelt kombinere turen med et visit hos en af bydelens anmelderroste caféer og spisesteder eller hos en af de mange butikker, der har slået dørene op i kvarteret.

Sådan kommer du til det eksklusive lagersalg

Arrangementet finder sted i den sydlige del af Carlsberg Byen lige overfor den historiske Maskincentralen

Adresse: Fadet 2, 1799 København V
Åbningstider:
Fredag d. 24. marts: 08.00-18.00
Lørdag d. 25. marts: 09.00-17.00
Søndag d. 26. marts: 10.00-17.00
Parkering: Kommer du i bil, kan du parkere i en af kvarterets parkeringskældre.

Alle gæster opfordres til at medbringe egen mulepose, for at undgå unødigt brug af poser. Vær desuden opmærksom på, at der kun kan betales med MobilePay eller kort. Læs mere og følg med i eventuelle opdateringer omkring lagersalget her.

Vi glæder os til at se jer!  

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter og spisesteder -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere