by adelborg: ny multibrand store åbner i carlsberg byen

14. april 2023
I starten af maj åbner et helt nyt butikskoncept på den gamle bryggerigrund. Butikken hedder by Adelborg, som inviterer dig ind i et nyt univers med eksklusive brands, kunst og oplevelser. 
Carlsberg Byen byder snart velkommen til en helt ny og særlig butik, der inviterer til en oplevelse ud over det sædvanlige. I starten af maj kan du nemlig besøge det helt nye butikskoncept by Adelborg - en multibrand store skabt af stifteren Line Adelborg.

Hos by Adelborg kan du opleve designklassikere og unika indenfor møbler, tøj, kunst, accessories og glaskunst fra eksklusive brands som Montana, Vipp, Seamless Basics, Helle Mardahl, Sea New York og mange flere. Her er der fokus på at skabe det helt rette oplevelsesrum, hvor gæsterne kan nyde en kop kaffe, udforske ferniseringer, deltage i events, og gå på opdagelse i de forskellige produkter.

Ifølge Line Adelborg sker åbningen på baggrund af et ønske om at skabe den butik og det rum i byen, hun selv har manglet. "Derfor er jeg ekstra begejstret for at kunne åbne By Adelborg i hjertet af Carlsberg Byen," udtaler Line Adelborg og uddyber:

"Området er særligt på grund af den gamle historik mixet med den nye arkitektur, som skaber en unik atmosfære og åbner op for nytænkning og kreativitet. Jeg kan særligt godt lide den kreative og urbane stemning, der skaber en oplevelse af en by i byen. Men det er ikke kun stemningen, der gør Carlsberg Byen til det perfekte sted at åbne by Adelborg - det er også de samlede visioner for byen med fokus på kunst, oplevelser, kvalitet, der tiltrækker mig."

By Adelborg åbner i Caroline Hus lige ved Bryggernes Plads.

Har du lyst til at følge butikkens udvikling, kan du følge med på deres Instagram eller hjemmeside.

Velkommen på den gamle bryggerigrund!

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang. Se butikkerne her

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her