Bryggernes Plads

Bryggernes Plads bliver en af de største i Carlsberg Byen, og den er allerede åbnet.

Bryggernes Plads, Carlsberg Byens ”Rådhusplads”, er perfekt omkranset af den gamle Lagerkælder 3Maltmagasinet og nye Theodora Hus og Christen Hus.

Pladsen, der bliver et af bykvarterets mest centrale byrum, bliver en af de mere livlige af i Carlsberg Byen, og pladsen er indrettet både med god mulighed for at slå sig ned på de mange indbyggede siddepladser og til at nyde pladsens puls fra udeserveringsområderne.

Gasoline Grill er allerede rykket ind på Bryggernes Plads, Hotel Ottilia har slået dørene op med rooftop-restauranten Tramonto på toppen, og indenfor de næste par år åbner en række butikker i stueetagen under hotellet.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.