Bryggernes Plads

Gemt væk fra gaden og omkranset af fredede, ikoniske bygninger åbner Bryggernes Plads sig som et inviterende mødested midt i Carlsberg Byen.
Bryggernes Plads er den største plads i Carlsberg Byen, og den ligger mellem smukke, fredede Lagerkælder 3, der er kendt for sine sine store guldskiver på facaden, Gærkælderen, hvis gamle klokketårn stadig troner højt, og Maltmagasinet hvor prisvindende Aire Ancient Baths i dag bor i de historiske kældre.

Med adresse blot et stenkast fra Elefantporten og den kommende centrale handelsgade i bykvarteret, bliver beliggenheden hverken bedre eller mere unik i København.

Pladsen, der er et af Carlsberg Byen mest centrale og livlige byrum, er indrettet både med god mulighed for at slå sig ned på de mange indbyggede siddepladser og til at nyde udeserveringsområderne foran spisesteder og barer, og hele dagen summer pladsen af liv fra folk, der slår sig ned og spiser en burger eller drikker en drink med vennerne.

Gasoline Grill serverer en af verdens bedste burgerer lige her, Hotel Ottilia inviterer til drinks og italiensk på rooftop-restauranten Tramonto, mens jakkesætsspecialisten Deerest tilbyder en skræddersyet helhedsoplevelse i deres butikslokaler i den ikoniske Lagerkælder 3.

Indenfor de næste par år åbner en række, barer, spisesteder og specialbutikker i stueetagen under hotellet samt i de omkringliggende bygninger ind mod pladsen.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.