Bryggernes Plads

Gemt væk fra gaden og omkranset af fredede, ikoniske bygninger åbner Bryggernes Plads sig som et inviterende mødested midt i Carlsberg Byen.

Bryggernes Plads er den største plads i Carlsberg Byen, og den ligger mellem smukke, fredede Lagerkælder 3, der er kendt for sine sine store guldskiver på facaden, Gærkælderen, hvis gamle klokketårn stadig troner højt, og Maltmagasinet hvor prisvindende Aire Ancient Baths i dag er rykket ind i de historiske kældre.

Med adresse blot et stenkast fra Elefantporten og den kommende centrale handelsgade i bykvarteret, bliver beliggenheden hverken bedre eller mere unik i København.

Pladsen, der bliver et af Carlsberg Byen mest centrale og livlige byrum, er indrettet både med god mulighed for at slå sig ned på de mange indbyggede siddepladser og til at nyde udeserveringsområderne foran spisesteder og barer, og hele dagen summer pladsen af liv fra folk, der slår sig ned og spiser en burger eller drikker en drink med vennerne.

Gasoline Grill er allerede rykket ind på Bryggernes Plads, Hotel Ottilia har slået dørene op med rooftop-restauranten Tramonto på toppen, og indenfor de næste par år åbner en række, barer, spisesteder og specialbutikker i stueetagen under hotellet samt i de omkringliggende bygninger ind mod pladsen.

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.