Bryggernes Plads: Indrammet af historiske bygninger

Gemt væk fra gaden og omkranset af fredede, ikoniske bygninger finder du Bryggernes Plads i midten af kvarteret, og her har en række aktører slået dørene op til stor glæde for beboere og besøgende.

Bryggernes Plads er den største plads i kvarteret og er omgivet af flere smukke historiske bygninger:

Lagerkælder 3, der er kendt for sine sine store guldskiver på facaden, Gærkælderen, hvis gamle klokketårn stadig troner højt, og Maltmagasinet, hvor prisvindende AIRE Ancient Baths i dag bor i de historiske kældre – for slet ikke at nævne den ikoniske Elefantporten lige rundt om hjørnet.

Den centrale plads er indrettet både med god mulighed for at slå sig ned på de mange indbyggede siddepladser og til at nyde udeserveringsområderne foran spisesteder og barer, og hele dagen summer pladsen af liv fra folk, der slår sig ned og spiser en burger eller nyder en drink med vennerne.

Her kan du spise og shoppe på pladsen

I dag har mange aktører hjemme i byrummet i hjertet af kvarteret.

PP Møblers første flagship store og det nye butikskoncept by Adelborg har i år slået dørene op på pladsen, hvor Gasoline Grill serverer nogle af verdens bedste burgere, Hotel Ottilia inviterer til drinks og italiensk på rooftop-restauranten Tramonto, mens jakkesætsspecialisten Deerest tilbyder en skræddersyet helhedsoplevelse.

Med placering ind mod pladsen er der spændende butikslokaler til leje samt restaurant- og cafélokaler til leje i både fredede og nye ejendomme, hvor der er plads til nye, ambitiøse koncepter på den centrale placering i Københavns nye bykvarter.

Vil du besøge den største plads i kvarteret, kan du få en rutevejledning til Bryggernes Plads lige her.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder