På gæsternes opfordring: Aamanns Genbo præsenterer nyt aftenkoncept

12. maj 2023
Aamanns Genbo introducerer et nyt, enkelt og uformelt aftenkoncept - og der er både tænkt på de store og de små. 

Leder du efter en hurtigere og mere uformel spiseoplevelse for hele familien? Så har Aamanns Genbo svaret. De har nemlig introduceret et nyt aftenkoncept i restauranten: Genbos aftensmad.

Det nye koncept går i alt sin enkelthed ud på, at der serveres én varm ret, som løbende udskiftes efter humør og sæson. Her er det muligt at vælge mellem to udgaver variationer – en vegetarisk udgave eller en med kød eller fisk. Derudover er der også tænkt på de mindste med Børnenes Livret.

Har du plads til mere, kan Genbos aftensmad suppleres med forskellige snacks eller øvrige retter på menukortet.

Aamanns Genbo har åbent til aftensservice fra tirsdag-lørdag, og helt frem til 31. maj får alle spisende aftengæster ligeledes en gratis drikkevare med oven i hatten. Det eneste man skal gøre er blot at henvise til tilbuddet. 

Du finder Aamanns Genbo lige ved Kildepladsen, der er en central plads i Carlsberg Byen med bænke og grønne træer. Her er der både plads til at nyde forårssolen, mødes med vennerne og lege med børnene på den lille legeplads.

AdresseKildepladsen 8, 1799 København V.
Åbningstider aften: Tirsdag-lørdag fra kl. 17.30-22.30
Åbningstider frokost: Mandag-søndag fra kl. 11.30-16.30

Nyheder fra Carlsberg Byen i din indbakke?

Følg udviklingen på tæt hold og bliv opdateret med alt lige fra de 3.100 boliger, der skyder frem i kvarteret, til nye restauranter, fredede bygninger og historier fra den gamle bryggerigrund  Tilmeld dig her

Se kvarterets restauranter og spisesteder -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere