Kildepladsen

Læs mere om Kildepladsen; den urbane og grønne plads midt i Carlsberg Byen mellem historiske og nye bygninger og med masser af liv.
Kildepladsen er på én gang urban og frodig med grønne træer og et fint vandforløb, der fyldes, når det regner. Her kan du mødes med vennerne på de hyggelige spisesteder med udeservering, eller I kan slå jer ned på en af bænkene.

På Kildepladsen er der også plads til de små, der kan slå sig løs på den lille legeplads med klatre- og rutchebane.

Den Michelin-anbefalede restaurant Aamanns har åbnet nyt madtempel på pladsen under konceptet Aamanns Genbo, hvor du udover det obligatoriske verdensklasse smørrebrød kan finde et surdejsbageri, en lille café og salg af delikatessevarer.

Skal du ud at shoppe, er du kun et stenkast fra det hyggelige butiksstrøg Flaskehalsen, der også er beliggende i denne del af Carlsberg Byen.

En livlig plads med masser af udeservering

Kildepladsens bliver omgivet af bevaringsværdige Administrationsbygningen, som også er Carlsberg Byens fælleshus, samt en række nye ejendomme med restaurant- og cafélokaler til leje i stueetagen. Fælles for alle de nye spisesteder er, at de har masser af udeservering på den hyggelige plads.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her