Kildepladsen

Læs om Kildepladsen, der bliver en urban og grøn plads midt i Carlsberg Byen mellem historiske og nye bygninger og med masser af liv.

Kildepladsen bliver på én gang urban og frodig med grønne træer. Her bliver plads til events og markeder, her kan du mødes med vennerne på de hyggelige spisesteder med udeservering, og her er en legeplads og et fint vandforløb, der fyldes, når det regner. 

Skal du ud at shoppe, er du kun et stenkast fra det hyggelige butiksstrøg Flaskehalsen, der også er beliggende i denne del af Carlsberg Byen. Kildepladsens bliver omgivet af bevaringsværdige Administrationsbygningen, som også bliver Carlsberg Byens fælleshus og nye ejendomme som Djørup Hus og Grønlunds Tårn.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.