Kildepladsen

Læs mere om Kildepladsen, der bliver en urban og grøn plads midt i Carlsberg Byen mellem historiske og nye bygninger og med masser af liv.
Kildepladsen bliver på én gang urban og frodig med grønne træer. Her bliver plads til events og markeder, her kan du mødes med vennerne på de hyggelige spisesteder med udeservering, og her er en legeplads og et fint vandforløb, der fyldes, når det regner. 

Kildepladsen åbner i løbet af sommeren, og den Michelin-anbefalede restaurant Aamanns har allerede meldt deres ankomst til den centrale plads. Smørrebrødseksperterne åbner et madtempel i Winge Hus, hvor du udover det obligatoriske verdensklasse smørrebrød kan finde et surdejsbageri, en lille café og salg af delikatessevarer.

Skal du ud at shoppe, er du kun et stenkast fra det hyggelige butiksstrøg Flaskehalsen, der også er beliggende i denne del af Carlsberg Byen. Kildepladsens bliver omgivet af bevaringsværdige Administrationsbygningen, som også er Carlsberg Byens fælleshus, og nye udsolgte ejendomme som Djørup Hus og Grønlunds Tårn.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.