Kildepladsen

Læs mere om Kildepladsen; den urbane og grønne plads midt i Carlsberg Byen mellem historiske og nye bygninger og med masser af liv.
Kildepladsen er på én gang urban og frodig med grønne træer og et fint vandforløb, der fyldes, når det regner. Her kan du mødes med vennerne på de hyggelige spisesteder med udeservering, eller I kan slå jer ned på en af bænkene. På Kildepladsen er der også plads til de små, der kan slå sig løs på den lille legeplads med klatre- og rutchebane.

Den Michelin-anbefalede restaurant Aamanns har åbnet nyt madtempel på pladsen under konceptet Aamanns Genbo, hvor du udover det obligatoriske verdensklasse smørrebrød kan finde et surdejsbageri, en lille café og salg af delikatessevarer.

Skal du ud at shoppe, er du kun et stenkast fra det hyggelige butiksstrøg Flaskehalsen, der også er beliggende i denne del af Carlsberg Byen. Kildepladsens bliver omgivet af bevaringsværdige Administrationsbygningen, som også er Carlsberg Byens fælleshus, og nye, udsolgte, ejendomme som Djørup Hus og Grønlunds Tårn.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.