Kildepladsen

Læs mere om Kildepladsen; den urbane og grønne plads midt i Carlsberg Byen mellem historiske og nye bygninger og med masser af liv.
Kildepladsen er på én gang urban og frodig med grønne træer og et fint vandforløb, der fyldes, når det regner. Her kan du mødes med vennerne på de hyggelige spisesteder med udeservering, slå dig ned på en af bænkene eller slippe de små løs på den lille legeplads med klatre- og rutsjebane.

Den Michelin-anbefalede restaurant Aamanns har åbnet et madtempel på pladsen under konceptet Aamanns Genbo, hvor du udover det obligatoriske verdensklasse smørrebrød kan finde et surdejsbageri, en lille café og salg af delikatessevarer. Besøg også den populære Bette Café, hvor der er plads til hele familien med legerum, økologiske retter på menukortet og udeservering, vor du kan nyde en kop kaffe eller glas vin, mens børnene leger på Kildepladsen.

Skal du ud at shoppe, er du kun et stenkast fra det hyggelige butiksstrøg Flaskehalsen, der også er beliggende i denne del af Carlsberg Byen.

Kildepladsens er omgivet af den bevaringsværdige Administrationsbygningen og en række nye ejendomme med restauranter og cafélokaler i stueetagen. Størstedelen af lokalerne er udlejet, hvorfor der kun er ét restaurant- og cafélokale til leje på den livlige plads.

Vil du lægge vejen forbi Kildepladsen, kan du få en rutevejledning til det livlige byrum her.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her