Ny virksomhed i Carlsberg Byen: Her fastholder og tiltrækker vi medarbejdere

1. juni 2023
Endnu et tech-selskab er rykket til den historiske bryggerigrund. Det nye danske Dynamics-selskab Cepheo har nu kontor i Caroline Hus.

De mange virksomheder i kvarteret har fået en ny nabo. Det danske tech-selskab Cepheo er rykket nemlig rykket ind i de nye kontorlokaler i Caroline Hus.

"Vores nye kontorlokaler er velplaceret mellem S-tog og metro, og vi har gode parkeringsmuligheder, hvilket er attraktivt for vores nuværende medarbejdere og de medarbejdere, vi, som IT-virksomhed i udvikling, skal tiltrække. Derfor er det også et stort plus med Copenhagen Business School i nærheden," fortæller Jørgen Jakobsen, der er co-CEO i den nyetablerede virksomhed.

Nyt navn og nyt kontor

Du kender måske Cepheo, der tidligere gik under navnet DXC Eclipse, som har været en del af DXC Technology. Tidligere på året købte kapitalfonden Polaris DXC Eclipse, der nu er etableret under et nyt navn, Cepheo, og samtidig med etableringen rykkede virksomheden fra Valby til Københavns nye bykvarter.

"Carlsberg Byen har en attraktiv blanding af kontor, uddannelsesinstitutioner og boliger. Det giver liv i gaderne, og samtidig giver blandingen mellem nye og gamle bygninger et attraktivt og nærværende gadebillede," uddyber Jørgen Jakobsen.

Cepheo er med over 400 medarbejdere et af Nordens største Dynamics-selskaber. Foruden Cepheo har mange tech-selskaber allerede hjemme i området heriblandt Visma, Accenture og Public.com. Se alle virksomhederne i kvarteret lige her.

Tagterrasse til kontorlokale i Caroline Hus

Se de nye kontorlokaler i Caroline Hus -

Flere virksomheder heriblandt Cepheo er allerede rykket ind i den nye ejendom i hjertet af kvarteret, der foruden en parkeringskælder under huset også rummer en tagterrasse og lige udenfor døren, finder du en af kvarterets største pladser med flere butikker og spisesteder.

Se kontorlokalerne her

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Mere end 30 virksomheder har allerede hjemme i Københavns nye bykvarter, hvor I får meget mere end nye kontorlokaler. Her er I nemlig omgivet af offentlig transport, grønne områder, et levende restaurant- og butiksliv og meget mere, der gør det attraktivt at være en del af jeres virksomhed. Læs mere om kontorlokalerne til leje