Caroline Hus: Nye kontorlokaler med tagterrasse
Bryggernes Plads m.fl. 1799 København
550 - 3750
Ja P
Etage 2. - 3.
Klar til indflytning
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst dit navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.
  • Indtast venligst, hvad du søger
  • Feltet skal udfyldes, for at du kan få tilsendt prospektet, og Carlsberg Byen kan kontakte dig

Tagterrasse, moderne rammer, parkeringskælder, metro samt S-tog indenfor rækkevidde og et pulserende byliv lige udenfor døren. Med andre ord har de nye kontorlokaler i Caroline Hus det hele.

Flere virksomheder er allerede rykket ind i den nye ejendom, der har hjemme i hjertet af Carlsberg Byen, og her er der både udsigt mod den smukke og livlige Bryggernes Plads og betagende Carls Have med skulpturpark.

I den fine gård i husets midte er plads til at nyde vejret og måske holde et uformelt møde i det fri, hvis ikke I gør det på tagterrassen, der hører til kontorlokalerne, eller på nogle af de anmelderroste spisesteder i kvarteret.

Ejendommen er energimærke A2015.

Se priser, plantegninger og meget mere ved at downloade prospekt øverst på siden. Du kan også kontakte os for at høre mere.

Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Se virksomhederne i kvarteret -

Det taler sit tydelige sprog, at mere end 30 virksomheder nu har kontor på den gamle bryggerigrund. Tendensen, den er nemlig helt klar. Store og små virksomheder rykker til kvarteret for at styrke deres profil og tiltrække stærke talenter. Få et overblik over virksomhederne

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra. Se mulighederne her