Mere hæder til Studio: Nomineret til årets restaurant

4. maj 2023
Roserne fortsætter med at vælte ned over toprestauranten Studio. Nu er det kulinariske fyrtårn nomineret til Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide.

Toprestauranten Studio har i den grad kurs mod stjernerne.

Siden restauranten slog dørene op i slutningen af 2022, har holdet bag taget madanmelderne med storm. Berlingske og Børsen har begge kvitteret med seksstjernede anmeldelser, mens Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup Jensen, sætter sin oplevelse hos Studio i "absolut top-3 over måltider i 2022".

Den fornemme anerkendelse stopper dog ikke her.

Nu kroner Studio nemlig sit første halvår på den gamle bryggerigrund med en nominering til Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide: "Det er et privilegium at blive anerkendt sammen med nogle af Danmarks mest talentfulde kokkeprofiler," lyder det fra restauranten.

Siden 1978 har Bent Christensen udgivet Den Danske Spiseguide, som hvert år kårer landets bedste restauranter. Guiden uddeler flere priser, og i 2023 dyster spisestederne i Danmark om at blive Årets Restaurant, Årets Gennembrud, Årets Dessert og meget mere.

Nye retter på menuen hos Studio

Lige nu spirer foråret med nye og friske råvarer, og det har givet den talentfulde køkkenchef Christoffer Sørensen og hele holdet i køkkenet hos Studio ny inspiration. Derfor kan du forkæle dine smagsløg med nye retter hos restauranten på Ottilia Jacobsens Plads

Det nye menukort inkluderer blandt andet makrel, som bliver serveret med semitørrede danske tomater og en sauce på tomatsaft og geranium.

En anden ret, der også kan få tænderne til at løbe i vand, er jomfruhummerne glaseret med en praliné på ristede solsikkekerner serveret med en kompot på rabarber, en kraftig jomfruhummerreduktion og et luftigt skum på jomfruhummersmør og vanilje.

Se de anmelderroste spisesteder -

Nordisk gourmet, fisk og skalddyr, japansk ramen, verdens bedste burger, smørrebrød og meget mere: Her er spisestederne, du kan besøge på den gamle bryggerigrund. Find inspiration til din næste madoplevelse

Bliv en del af kvarteret: Se restaurant- og cafélokalerne til leje -

Unikke historiske rammer, ny arkitektur og ambitiøse operatører er ingredienserne til at få mættet nysgerrige munde. Carlsberg Byen husede engang danmarkshistoriens største bryggeri, og nu er det på vej til at blive en maddestination i København udover det sædvanlige. Læs mere om mulighederne her
Kona restaurant Carlsberg Byen