Ottilia Jacobsens Plads

Læs om Ottilia Jacobsens Plads, der bliver en stor, åben plads mellem nye og gamle bygninger, hvor kilden i sin tid udsprang og derfor nu får netop vandet som omdrejningspunkt.

Ottilia Jacobsens Plads ligger dér, hvor det hele startede, hvor kilden i sin tid udsprang fra Valby Bakke, og hvor bryggeren derfor placerede sit bryggeri. Nu kommer et indbydende og rekreativt byrum, opkaldt efter Carl Jacobsens kone, med vandet i centrum og plads til ophold og leg.

Pladsens omdrejningspunkt bliver vandtæppet med rindende vand, som imiterer den oprindelige kilde, og giver en rolig og brusende lyd. Herfra løber en kanal gennem pladsen og Paulas Passage, der understreger vandets dynamik og pladsens terræn.

Pladsen bliver et fantastisk byrum med gennemgang fra Paulas Passage til Bryggernes Plads, lige mellem Theodora Hus, fredede Carls Villa og Caroline Hus, og får både café og restauranter med udeservering. Ottilia Jacobsens Plads forventes færdig ultimo 2021.

Illustration: WERK landskabsarkitekter

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.