Ottilia Jacobsens Plads

Ottilia Jacobsens Plads er en stor, åben plads mellem nye og gamle bygninger, hvor kilden i sin tid udsprang. Derfor er netop vandet blevet omdrejningspunktet for pladsen.
Ottilia Jacobsens Plads ligger dér, hvor det hele startede, hvor kilden i sin tid udsprang fra Valby Bakke, og hvor bryggeren derfor placerede sit bryggeri. Nu er her et indbydende og rekreativt byrum, opkaldt efter Carl Jacobsens kone, med vandet i centrum og plads til ophold og leg.

Pladsens omdrejningspunkt er vandtæppet med rindende vand, som imiterer den oprindelige kilde, og giver en rolig og rislende lyd. Herfra løber en kanal gennem pladsen og Paulas Passage, der understreger vandets dynamik og pladsens terræn.

Pladsen er et fantastisk byrum med gennemgang fra Paulas Passage til Bryggernes Plads, lige mellem Theodora Hus, fredede Carls Villa og Caroline Hus, hvor flere caféer og restauranter får udeservering heriblandt Alexander's Bistro, hvor du kan nyde is fra Peter Beier, en kop kaffe eller måske en cocktail på den hyggelige plads, hvor der er udeservering.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.