Europas bedste pizzaer er kåret: Surt er med i toppen

9. maj 2023
For tredje år i træk af Surt med helt fremme i feltet ved kåringen af de bedste pizzabagere i Europa uden for Italien.

Hvis du vil en tur i pizzahimlen, er Surt stedet, du skal tage hen – det melder verdens førende pizzaeksperter (igen). Pizza-paradiset er nemlig kåret som den 20. bedste pizzarestaurant i Europa uden for Italien.

Det er ikke første gang, Surts pizzaer kan lade sig hylde som nogle af Europas bedste. I 2021 var Surt nemlig at finde som nummer 32 på listen over de bedste pizzarestauranter i Europa uden for Italien, og sidste år var de at finde som nummer 24 på den fornemme liste.

Bag kåringen af Europas bedste pizzabagere står Pizza 50, en privat virksomhed, der lever af at spise og anmelde pizzaer. Om Surts runde ingeniørkunst skriver de:

"Prisværdigt arbejde med både dejen og kombinationerne. Atmosfæren er altid livlig og munter," fortæller Pizza 50 i forbindelse med kåringen af Surt.

Stort tillykke med den fornemme kåring!

Se de anmelderroste spisesteder -

Nordisk gourmet, fisk og skalddyr, japansk ramen, verdens bedste burger, smørrebrød og meget mere: Her er spisestederne, du kan besøge på den gamle bryggerigrund. Find inspiration til din næste madoplevelse

Bliv en del af kvarteret: Se restaurant- og cafélokalerne til leje -

Unikke historiske rammer, ny arkitektur og ambitiøse operatører er ingredienserne til at få mættet nysgerrige munde. Carlsberg Byen husede engang danmarkshistoriens største bryggeri, og nu er det stærkt på vej til at blive en maddestination i København udover det sædvanlige. Læs mere om mulighederne her