Mineralvandsfabrikken danner i år rammerne for 3daysofdesign

2. juni 2023
Danmarks største designevent, 3daysofdesign, vil i år have et af sine populære design-hub i den ikoniske Mineralvandsfabrikken i Carlsberg Byen – og du er inviteret.

Under navnet The Living City vil den ikoniske Mineralvandsfabrikken i år danne rammerne for landets største designevent, når et af 3daysofdesigns hubs i København vil udfolde sig i det arkitektoniske mesterværk med de originale doriske søjler fra 1920'erne .

Udstillingen, der er skabt i et samarbejde mellem Udviklingsselskabet Carlsberg Byen og design- og arkitektfirmaet BRIQ, vil give et særligt perspektiv på den mangfoldige by, og hvordan vi oplever byen og socialiserer i byområder. Gennem rumlige installationer zoomer udstillingen og det samlede program ind på forvandlingen af Carlsberg Byen til en levende og blandet bydel.

Her kan du foruden de rumlige installationer blandt andet også opleve paneldiskussioner og foredrag med eksperter på tværs af designdiscipliner, film centreret om byudviklingen samt morgenyoga og bylivsbanko.

Sådan kommer du til 3daysofdesign i Carlsberg Byen

Adresse: Mineralvandsfabrikken, Pasteursvej 20, 1799 København V
Dato: Onsdag d. 7. juni til og med fredag d. 9. juni fra kl. 10-18.
Program: Se alle aktiviteterne her.

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her