Endnu en virksomhed slår dørene op i Carlsberg Byen

9. oktober 2023
Skjern Bank har fået adresse på den gamle bryggerigrund og er allerede ved at etablere sig i lokalmiljøet. 

Fra designbutikker, anmelderroste caféer og spændende start-ups til store, veletablerede virksomheder; flere og flere virksomeder slutter sig til rækken af spændende koncepter, kontorer og gastronomiske oplevelser i Carlsberg Byen - og nu kan vi byde velkommen til endnu en tilføjelse: Skjern Bank. Banken har nemlig for nyligt åbnet en helt ny afdeling på adressen Ny Carlsberg Vej 140.

Carlsberg Byen er kendt for sin historiske og nye arkitektur, grønne områder og en by i byen-følelse, som gør det til et ideelt sted for Skjern Bank at etablere sig, og afdelingsdirektør Martin Løfqvist er begejstret for bankens nye filial:

"Vi er rigtig glade for, at vi nu er flyttet ind, og vi har heldigvis allerede travlt med at holde møder med potentielle nye kunder, som gerne vil høre lidt mere om, hvad Skjern Bank kan gøre for dem."

Tættere på lokalsamfundet

Martin og hans team er allerede nu ved at etablere sig som en del af bymiljøet i Carlsberg Byen og især at komme tættere på beboerne i området: "Boligrådgivning er en væsentlig del af vores forretningsområde, og vi lægger stor vægt på den personlige kontakt," siger Martin Løfqvist.

Hvis du undrer dig over, hvorfor en lille bank som Skjern Bank har valgt at åbne en ny afdeling i hovedstaden, er du nok ikke den eneste: "Vi oplever, at der er et marked for os i hovedstadsområdet, og kunderne værdsætter de nære værdier, som kendetegner vores bank," udtaler Martin Løfqvist om bankens fjerde afdeling på Sjælland.

Stort velkommen til den gamle bryggerigrund!

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?