Line Adelborg: "Carlsberg Byen er en lille landsby"

19. december 2023
Hos møbel- og designhuset by Adelborg kan du finde møbler, kunst, tøj, smykker og meget mere fra brands som Montana, Helle Mardahl, Corali, Sea og Vanessa Bruno. Bag butikken står Line Adelborg, der har arbejdet med interiør og design i mange år, og som håndplukker alle brands og produkter. Hun har åbnet by Adelborg med en mission om at give folk den bedste vejledning til indretning i deres hjem, og så er hun overrasket over, at hun allerede er kommet på fornavn med mange kunder.

”Når jeg udvælger ting til butikken, så kuraterer jeg efter, hvad jeg selv synes giver en wauw-effekt. Der er ikke én ting herinde, jeg ikke selv kunne tænke mig, så for mig er butikken lidt som en slags ønskebrønd,” fortæller Line Adelborg med begejstring i øjnene.

Når du træder ind i by Adelborg, har du lyst til at gå på opdagelse i de mange hjørner af butikken og forskellige små ”rum”. Der er endda også et børnehjørne med legetøj, bøger og bamser, så der også er noget til familiens mindste. I butikken gør Line og hendes medarbejdere meget ud af at rykke rundt og skabe nye udstillinger, så du som kunde får en ny oplevelse, når du besøger butikken igen og igen. 

”Det er helt okay, at man har behov for at kigge på en sofa mange gange, før man køber den, da det er en investering. Derfor er det virkelig vigtigt for mig, at vores kunder ikke føler et ubehag ved at komme ind igen og igen og igen, før de måske træffer en beslutning. Derfor gør vi også noget ud af, at der altid sker noget nyt i butikken, og at folk kan browse lidt rundt i butikken,” fortæller Line.

Det handler om den rette vejledning

Der kan være mange faktorer, der spiller ind, når man skal købe nyt til hjemmet, og det er synd og skam, hvis man får anskaffet sig det forkerte uden den rette hjælp eller vejledning, og derfor alligevel udskifter efter kort tid. Dette har Line Adelborg haft i baghovedet, da hun har ansat personalet til butikken: 

”Det er ultravigtigt for mig, at alle kunder, der kommer i butikken får en god oplevelse og bliver taget godt imod og får samme, høje service. Vi giver en god vejledning, uanset om man kommer for at købe en kop, et hårelastik eller en sofa, og vi sætter en ære i at servicere og vejlede vores kunder. Vores medarbejdere har alle en relevant baggrund og er uddannet eksempelvis indretningsarkitekt eller møbelsælger, så vi kan give en grundig og reel vejledning, når det kommer til både indretningen men også for eksempel til materialevalg og vedligehold."

Er du kunde, og har brug for mere hjælp til din indretning og valg af møbler, så tilbyder Line Adelborg også at komme hjem og guide ud fra din specifikke bolig og indretning. Hun gør en dyd ud af at tage udgangspunkt i kunden og det konkrete behov, uanset om det er store eller mindre ændringer og tilføjelser til hjemmet, der skaber den forskel, kunden drømmer om.

Carlsberg Byen er en lille landsby

Line Adelborg beskriver, at de i butikken på få måneder allerede er kommet på fornavn med mange kunder, der også hilser på, når hun møder dem andre steder i Carlsberg Byen. Faktisk føler hun, at hun ”er trådt ind i en lille landsby.”

Hun kendte godt området, før hun åbnede butikken, men det er alligevel kommet bag på hende, hvordan de er blevet en del af et lille samfund så hurtigt. ”Det er ret unikt,” tilføjer hun.

 

By Adelborg er beliggende på Bryggernes Plads 22, 1799 København V. Hør Line Adelborg fortælle om butikken i Carlsberg Byen i videoen herunder:

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere