International hyldest af Carlsberg Byen

18. januar 2024
Carlsberg Byens transformation fra industriområde til populært kulturelt og livligt centrum har tiltrukket opmærksomhed verden over. Læs med her.

Den helt særlige transformation af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til moderne bykvarter har ikke bare vækket lokal interesse, men også løbende tiltrukket international opmærksomhed, og er blevet fejret i en lang række internationale medier. Senest har bl.a. Forbes kaldt området en "ny grund til at besøge København" og fremhæver særligt, hvordan Carlsberg Byen har udviklet sig til en "livlig bydel, der tilbyder en spændende blanding af butikker, spisesteder og kulturelle tilbud."

Andre prominente medier som Wanderlust og The Independent har bemærket den unikke sammensmeltning af historisk og moderne arkitektur og den industri-chic charme, som kvarteret oser af. Det populære tidsskrift Condé Nast Traveler peger på Carlsberg Byen som "et af de bedste steder at besøge i Europa i 2024" og peger især på områdets grønne områder og arkitektoniske oplevelser.

The Guardian beskriver Carlsberg Byen som "probably the best new district in Copenhagen", mens Vogue Scandinavias betegnelse af området som "det bedste up-and-coming kulturelle område i København" fremhæver den voksende kulturelle betydning, som området har opnået.

International omtale af Carlsberg Byen

Vi har herunder samlet et udpluk af de internationale medier, der har udpeget Carlsberg Byen som et sted, du skal besøge i København: 

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her