Bolig til salg Høffdings Tårn Vesterbro

3 boligsalg om dagen: Snart ikke flere boliger tilbage i Carlsberg Byen

30. april 2024
Interessen for projektboliger på den historiske bryggerigrund er stor, og hvis du drømmer om at flytte til Carlsberg Byen, er det nu, du skal slå til.

I starten af denne måned kom de allersidste projektboliger i Carlsberg Byen på markedet, og siden da er det gået ekstra stærkt med boligsalget: Lige nu sælger vi tre boliger om dagen, og der er nu under 200 boliger tilbage på den historiske bryggerigrund.

"Vi hører og læser om et sløvt boligmarked, men vi oplever det stik modsatte i Carlsberg Byen. Til åbent hus har vi hver eneste søndag omkring 40-50 mennesker igennem, og vi oplever så stor interesse, at vi har i gennemsnit har solgt tre boliger om dagen de sidste par uger," fortæller Jens Nyhus, adm. direktør hos Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

De sidste projektboliger, der er til salg i Carlsberg Byen har indflytning allerede fra januar 2025, og er de sidste byggerier, udviklingsselskabet opfører på området, før Københavns nye bykvarter står færdigt.

Der kommer ikke flere projektboliger til salg, og drømmer du om at flytte til Carlsberg Byen, er det således udvalget på vores søgeside, du skal finde drømmeboligen i.

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden