De allersidste boliger er nu til salg!

3. april 2024
Udviklingen af den historiske bryggerigrund nærmer sig sin afslutning, og i dag er de sidste projektboliger kommet på markedet.

Der er blevet lagt mange nye mursten, siden de første boliger kom til salg i Carlsberg Byen i 2015, og mere end 2.300 familier i alle størrelser har fundet deres nye drømmehjem netop her. Byggeriet af Københavns nye bykvarter nærmer sig sin afslutning, og i dag er de allersidste projektboliger i Carlsberg Byen kommet på markedet. Det vil altså sige, at de boliger, du kan finde her på hjemmesiden, er dem der er tilgængelige, hvis du drømmer om at flytte i nyt på den historiske bryggerigrund.

De sidste boliger i Carlsberg Byen, der er kommet på markedet i dag, ligger i den nye ejendom Stilling Hus, og som udgør et elegant bindeled mellem den historiske Ny Carlsberg Vej, hvor de fredede brosten netop nu er ved at blive genanlagt, og den livlige handelsgade Flaskehalsen, der er kendt for sine inspirerende butikker med interiør og design.

Drømmer du om at bo midt i byen og i et nyt byggeri, der omfavner historiens charme og samtidig er indlejret i et moderne bymiljø med grønne områder, legepladser, butikker og prisvindende spisesteder, er det måske i Stilling Hus, at du finder den rette bolig.

Denne sidste mulighed for at købe en bolig i Carlsberg Byen er en invitation til dem, der søger det bedste af begge verdener: en nybygget, moderne ejendom med en autentisk forbindelse til historien og muligheden for at udforske det spændende byliv, der folder sig ud, når man træder ud ad døren.

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere