Butik med bæredygtigt børnetøj åbner på den gamle bryggerigrund

19. april 2024
Det populære børnetøjsbrand Little Savage åbner butik i designkollektivet Flaskehalsen i Carlsberg Byen.

I handelsgaden Flaskehalsen i Carlsberg Byen –  det lille, kreative designhub, der allerede nu er fyldt med spændende koncepter – åbner nu endnu en butik: Little Savage, der er kendte for deres fokus på bæredygtigt børnetøj i topkvalitet.

Little Savage producerer børnetøj, der er skånsomt mod planeten, og de bruger bl.a. bionedbrydeligt merinould, som er designet til både at holde børn varme, tørre og komfortable året rundt, og til at blive brugt igen og igen og gå i arv.

Bettina Foltinger, stifteren af Little Savage, som i øvrigt optrådte i tv-programmet 'Løvens Hule' sidste år, hvor hun modtog en investering fra Anna Stampe Olesen, har skabt en linje af børnetøj, der ikke går på kompromis med stil eller funktionalitet, og hun glæder sig over åbningen af deres 2. butik i København:

"At åbne i Carlsberg Byen er et stort skridt for os, og vi glæder os især til at rykke ind i Flaskehalsen, som er kendt for sit unikke lille samfund af kreative sjæle og innovatører. Det er en helt særlig mulighed for at bringe vores passion for bæredygtigt børnetøj endnu tættere på kunderne i et levende og kulturelt rigt område, og vi ser frem til at byde familier velkommen i butikken, og til at blive en del af det lokale fællesskab."

For at fejre åbningen af den nye butik i Carlsberg Byen, byder Little Savage på en række eksklusive tilbud:

  • Køb 2 bodystockings og få 1 gratis med koden: FORAARSBODY.
  • Tilmeld dig Little Savages nyhedsbrev og få 2 5% rabat på din første online ordre for nye kunder.
  • 35 % rabat på alt i butikken på åbningsdagen

Vi glæder os til at se jer i den nye butik i Flaskehalsen 16, som slår dørene op lørdag d. 4. maj.

Læs mere om littlesavage.dk her.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her