”Vi bygger med respekt for historien og traditionerne, så beboerne får et tilhørsforhold til Carlsberg Byen.”
Vanda Oliveria, Lead Design Architect, Henning Larsen Architects
Stilling Hus Lagergade 1799 København V
600 m Metro
400 m Station
250 m Park
Indflytning 10.01.2025

Stilling Hus

Stilling Hus ligger mellem historiske Ny Carlsberg Vej, Kedelpladsen og Lagergade – lige midt i byen og med flere grønne gårdrum.

Henning Larsen Architects står bag det nye byggeri, som danner en arkitektonisk helhed med Høffdings Tårn og de tilstødende erhvervsejendomme. Mod øst hænger karréen sammen med Albertina Hus og almene boliger. Arkitekterne har hentet inspiration fra kvarterets historiske bygninger og viderefører Carlsbergs byggetradition med rødbrune farver, relieffer og skift i tegltyper og fuger, som skaber en levende ejendom.

Som beboer i Stilling Hus, bor du lige ved siden af et vigtigt kapitel i Danmarks største bryggerieventyr: Ny Carlsberg Vej. Alléen strækker sig gennem Carlsberg Byen fra Vesterfælledvej, op gennem Elefantporten og op til Søndermarken, og når det nye bykvarter står færdig, bliver den retableret med de originale brosten, kobberlamper og store grønne træer.

Stilling Hus er fem etager højt med boliger på 2-6-værelser fra 58-167 m2, og de fleste boliger har både udsigt til en af de grønne gårdhaver og til gaden. Der findes også lejligheder i flere plan med ekstra højt til loftet.

Hent brochurer om Stilling Hus og prøv de forskellige tilvalgsmuligheder ved hjælp af vores helt nye visualizer.

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information

Prøv de forskellige materialer

Når du køber en projektbolig i denne ejendom, kan du vælge mellem forskellige gulve, fronter, bordplader til køkken samt armaturer. Vi har gjort det nemt for dig, så du her på siden kan afprøve forskellige kombinationer og finde det køkken, du drømmer om i din kommende bolig i visualizeren herunder. Du kan se nærmere på de forskellige materialer i materialebrochuren, du kan downloade her på siden.

Ønsker du at vælge et eller flere af tilvalgsmulighederne, skal du beslutte dig, før deadline udløber. Kontakt vores mæglere, for at høre mere herom. 

Visualizeren er en computergeneret fremstilling. Vi henviser til vores materialekatalog for mere information samt til leverandørernes respektive showrooms for eksakte farver og teksturer på køkken og gulve, der i mindre grad kan afvige fra ovenstående fremstilling.

Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.