”Vi bygger med respekt for historien og traditionerne, så beboerne får et tilhørsforhold til Carlsberg Byen.”
Vanda Oliveria, Lead Design Architect, Henning Larsen Architects
Stilling Hus Lagergade 1799 København V
600 m Metro
400 m Station
250 m Park
Indflytning 01.04.2025

Stilling Hus

Udvalgte søndage inviterer vi indenfor i prøveboligen i Stilling Hus. Læs mere om tid og sted her.

Stilling Hus ligger mellem historiske Ny Carlsberg Vej, Kedelpladsen og Lagergade – lige midt i byen og med flere grønne gårdrum.

Henning Larsen Architects står bag det nye byggeri, som danner en arkitektonisk helhed med Høffdings Tårn og de tilstødende erhvervsejendomme. Mod øst hænger karréen sammen med Albertina Hus og almene boliger. Arkitekterne har hentet inspiration fra kvarterets historiske bygninger og viderefører Carlsbergs byggetradition med rødbrune farver, relieffer og skift i tegltyper og fuger, som skaber en levende ejendom.

Som beboer i Stilling Hus, bor du lige ved siden af et vigtigt kapitel i Danmarks største bryggerieventyr: Ny Carlsberg Vej. Alléen strækker sig gennem Carlsberg Byen fra Vesterfælledvej, op gennem Elefantporten og op til Søndermarken, og når det nye bykvarter står færdig, bliver den retableret med de originale brosten, kobberlamper og store grønne træer.

Stilling Hus er fem etager højt med boliger på 2-6-værelser fra 58-167 m2, og de fleste boliger har både udsigt til en af de grønne gårdhaver og til gaden. Der findes også lejligheder i flere plan med ekstra højt til loftet.

Hent brochurer om Stilling Hus herunder.

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.