Østen for Humlen

I en af Carlsberg Byens mest eftertragtede områder, lige op ad Humleby og Vesterbro, finder børnefamilier alt det, som gør livet med børn i huset nemt og trygt med både boldbane, grønne områder og legeplads.

Østen for Humlen er, som navnet antyder, byrummet øst for Carlsberg Byens nabo, Humleby, og ved det hyggelige Krøyer Hus med rækkehuse, som har trapper direkte fra de private terrasser ned til det grønne område.

Det grønne byrum er blevet et samlingssted for beboerne i Carlsberg Byen, og beliggenheden i smørhullet mellem hyggelige Humleby og det gamle Vesterbro, gør Østen for Humlen til noget udover det usædvanlige. Her er der både plads til at slå sig ned på græsset og slappe af, spille fodbold og lege på legepladsen.

Med Krøyer Hus' integrerede daginstitution, Molevitten, er den grønne plet det perfekte sted i byen for børnefamilier. Arkitekterne bag Østen for Humlen har skabt en legeplads, der stimulerer børnenes sanser, og som vil er åben for alle udenfor Molevittens åbningstid. 

Udover legepladsen danner en stor, sænket boldbane rammerne for det grønne område ved Krøyer Hus og skaber plads til både liv og leg.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her