Østen for Humlen

I en af Carlsberg Byens mest eftertragtede områder, lige op ad Humleby og Vesterbro, finder børnefamilier alt det, som gør livet med børn i huset nemt og trygt med både boldbane, grønne områder og legeplads.

Østen for Humlen er, som navnet antyder, byrummet øst for Humleby. Det hyggelige byrum ligger som et åndehul mellem de gamle arbejderboliger og den nye ejendom Krøyer Hus med rækkehuse, som har trapper direkte ned fra de private terrasser til det grønne område.

Byrummet er et samlingssted for beboerne i Carlsberg Byen, og beliggenheden mellem hyggelige Humleby og det gamle Vestebro gør Østen for Humlen til noget udover det usædvanlige. Her er der både plads til at slå sig ned i græsset og slappe af, lege på legepladsen og spille fodbold på den nedsænkede boldbane.

Med Krøyer Hus' integrerede daginstitution, Molevitten, er den grønne plet det perfekte sted i byen for børnefamilier. Arkitekterne bag Østen for Humlen har skabt en legeplads, der stimulerer børnenes sanser, og som er åben for alle udenfor Molevittens åbningstid.

Vil du besøge det grønne byrum med plads til afslapning og leg, kan du få en rutevejledning til Østen for Humlen lige her.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her