Projektsalg 4 værelses lejlighed Vogelius Tårn

3-værelses lejligheder til salg i Carlsberg Byen

På den historiske bryggerigrund i smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby er der mange gode muligheder, hvis du leder efter en 3-værelses bolig.

Med en bolig i Carlsberg Byen, er du altid tæt på alt: Caféerrestauranter og butikker og skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret, der bl.a. tæller historiske J.C. Jacobsens Have og Bryggernes Plads, der ligger omkranset af prisvindende Hotel Ottilia, Gasoline Grill og fredede bygninger.

Uanset hvor i det nye bykvarter du bor, er det let at komme til og fra dit hjem, da du altid er maks. 1 km fra S-tog eller Metro.

Leder du efter en velindrettet 3-værelses lejlighed i København med elevator, er der mange muligheder i Carlsberg Byen. Lige nu har vi 3-værelses boliger til salg i mange forskellige projekter, og uanset om du leder efter en bolig med indflytning nu eller senere, eller efter en bolig i et tårn eller med egen terrasse, så finder du måske det, du leder efter, her.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej.  Klik dig rundt i kortet her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.