Nybygget bolig Vesterbro sildebensparket

3-værelses lejligheder til salg i Carlsberg Byen

På den historiske bryggerigrund i smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby er der mange gode muligheder, hvis du leder efter en 3-værelses bolig.
I Carlsberg Byen er du tæt på det hele: Caféer, restauranter og butikker er altid lige om hjørnet, og uanset hvor i det nye bykvarter du bor, er du altid maks. 1 km fra S-tog eller Metro.

Skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret, der bl.a. tæller historiske J.C. Jacobsens Have, livlige Kildepladsen og smukke Bryggernes Plads der ligger omkranset af prisvindende Hotel Ottilia, Gasoline Grill og fredede bygninger

Leder du efter en velindrettet 3-værelses lejlighed i København med elevator, er der mange muligheder i Carlsberg Byen. Lige nu har vi 3-værelses boliger til salg i mange forskellige projekter, og uanset om du leder efter en bolig med indflytning nu eller senere, så finder du måske det, du leder efter, her.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her