Projektbolig sildebensparket Vesterbro tagterrasse

3- og 4-værelses lejligheder til salg i Carlsberg Byen

Leder du efter en 3- eller 4-værelses lejlighed, er der flere muligheder i Carlsberg Byen.

Med en bolig i Carlsberg Byen er du altid tæt på alt: Butikker og spisesteder ligger lige om hjørnet, og flere daginstitutioner er åbnet i det nye bykvarter.

Skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du og familien gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret, der bl.a. tæller grønne Østen for Humlen og Bryggernes Plads, der ligger omkranset af prisvindende Hotel Ottilia, Gasoline Grill og flere fredede bygninger.

Uanset hvor i det nye bykvarter du bor, er det let at komme til og fra dit hjem, da du altid er maksimalt 1 km fra S-tog eller Metro.

Leder du efter en velindrettet 3- eller 4-værelses lejlighed i København med elevator, er der mange muligheder i Carlsberg Byen. Lige nu har vi flere 3- og 4-værelses boliger til salg, og nogle af lejlighederne har flere badeværelser, mens andre har altan(er), og du kan se mulighederne lige her.

Projektbolig København tagterrasse Nebelong Hus

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her