Projektbolig sildebensparket Vesterbro tagterrasse

4-værelses lejligheder til salg i Carlsberg Byen

Leder du efter en 4-værelses lejlighed, er der flere muligheder i Carlsberg Byen, hvor vi løbende sætter nye boliger til salg.
Med en bolig i Carlsberg Byen er du altid tæt på alt: Butikker og spisesteder ligger lige om hjørnet, og flere daginstitutioner er åbnet i det nye bykvarter.

Skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du og familien gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret, der bl.a. tæller grønne Østen for Humlen og Bryggernes Plads, der ligger omkranset af prisvindende Hotel Ottilia, Gasoline Grill og flere fredede bygninger.

Uanset hvor i det nye bykvarter du bor, er det let at komme til og fra dit hjem, da du altid er maks. 1 km fra S-tog eller Metro.

Leder du efter en velindrettet 4-værelses lejlighed i København med elevator, er der mange muligheder i Carlsberg Byen. Lige nu har vi flere 4-værelses boliger til salg, og nogle af lejlighederne har flere badeværelser, mens andre har altan(er), og du kan se mulighederne lige her.

Fadet Byrum Pasteurs Tårn

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Projektboligkøb -

Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen. Alt om projektsalg
Nybyggeri indretning soveværelse udsigt Søndermarken
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.