5-værelses lejligheder til salg i Carlsberg Byen

Drømmer du og familien om at flytte i en nybygget bolig i København, er der mange muligheder i Carlsberg Byen

Med en bolig i Carlsberg Byen er du altid tæt på alt: Butikker og spisesteder ligger lige om hjørnet, mens flere daginstitutioner er åbnet i det nye bykvarter.

Skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du og familien gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i området, der bl.a. tæller grønne Østen for Humlen og Bryggernes Plads, der ligger omkranset af prisvindende Hotel Ottilia, Gasoline Grill og fredede bygninger.

Uanset hvor i det nye bykvarter I bor, er det altid let at komme til og fra hjemmet, da du altid er maks. 1 km fra S-tog eller Metro, og bilen kan parkeres i en af de mange p-kældre, der etableres under byen.

Lige nu har vi velindrettede 5-værelses boliger til salg i flere forskellige projekter, og uanset om du leder efter en bolig med flere badeværelse eller altan(er), så finder du måske det, du leder efter, i Carlsberg Byen.

Kjeldahl Hus gårdrum

Projektboligkøb -

Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen. Alt om projektsalg

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Nybyggeri altan vesterbro