5-værelses lejligheder til salg i Carlsberg Byen

Leder du efter en bolig med indflytning nu eller senere, kan du finde drømmehjemmet med plads til hele familien i Carlsberg Byen.

Drømmer du og familien om at flytte i en nybygget bolig i København med elevator, er der mange muligheder i Carlsberg Byen. Lige nu har vi velindrettede 5-værelses boliger til salg i mange forskellige projekter, og uanset om du leder efter en bolig med indflytning nu eller senere, eller efter en bolig med flere badeværelser og altan(er), så finder du måske det, du leder efter, i Carlsberg Byen.

Med en bolig i Carlsberg Byen er du altid tæt på alt: Butikker og spisesteder ligger lige om hjørnet, der er flere daginstitutioner i det nye bykvarter, og skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du og familien gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret, der bl.a. tæller grønne Østen for Humlen og Bryggernes Plads, der ligger omkranset af prisvindende Hotel Ottilia, Gasoline Grill og fredede bygninger.

Uanset hvor i det nye bykvarter I bor, er det altid let at komme til og fra hjemmet, da du altid er maks. 1 km fra S-tog eller Metro, og bilen kan parkeres i en af de mange p-kældre, der etableres under byen.

Kjeldahl Hus gårdrum

Projektboligkøb -

Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen. Alt om projektsalg

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Nybyggeri altan vesterbro
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.