historie i carlsberg byen

Lejeboliger i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er et nyt bykvarter i København med et blandet byggeri af ejerlejligheder, erhverv, kultur - og 600 almene lejeboliger.

I Carlsberg Byen opføres i alt 3.100 nye boliger, hvoraf 600 bliver almene lejeboliger. Det bliver bl.a. det almene boligselskab AAB, der bygger 226 almene lejeboliger, mens også boligselskabet DFB sammen med Domea.dk opfører 184 almene lejeboliger og Boligselskabet fsb opfører 200 lejeboliger i et byfællesskab.

Kontakt hhv. AAB, DFB og Boligselskabet fsb for information om de kommende almene boliger, størrelser, priser og ventelister.

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne
Nybyggeri indretning soveværelse udsigt Søndermarken
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.