Pasteurs Tårn altan udsigt

Få et overblik: Her er Boligerne i Carlsberg byen

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du se en oversigt over de boligprojekter, der er til salg.

Ejerlejligheder til salg i Carlsberg Byen
2.500 ejerlejligheder i forskellige størrelser bliver opført i historiske omgivelser midt i byen. I bykvarteret hersker en helt særlig stemning: I gader og stræder mødes fortid, nutid og fremtid, samtidig med at den helt unikke københavnerstemning er til at mærke. Det finder du ikke magen til andre steder.

Mineralvandsfabrikken -

Det er kun én fredet bygning på den historiske bryggerigrund, der bliver indrettet til beboelse, og det er ikoniske Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne. Du finder ikke noget tilsvarende, hverken i eller uden for Carlsberg Byen: Luksuriøse boliger i to plan på toppen af en smuk, nyrenoveret industriejendom, lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener i stål og marmor. Udforsk boligerne i Mineralvandsfabrikken

Vogelius Tårn -

I Vogelius Tårn er boligerne beliggende fra 5.-24. etage, og de varierer i alt fra 54-123 m2. Alle 3-5-værelses lejlighederne har egen altan, de 2-værelses har fransk altan og enkelte boliger har tagterrasse. Alle boligerne har gode lysforhold, og en fantastisk udsigt over byen. Udforsk boligerne i Vogelius Tårn
Projektsalg Vogelius Tårn udsigt J.C. Jacobsens Have

Administrationsbygningen -

I den smukke, historiske Administrationsbygning, der ligger i Carlsberg Byens sydøstlige hjørne, kommer nu 32 1- og 2-værelses studio-lejligheder. Udforsk boligerne i Administrationsbygningen

Rothe Hus -

I første parket til historiske J.C. Jacobsens Have er 65 nye boliger under opførelse. Både beliggenhed og boligerne er unikke, og flere af boligerne har spændende arkitektoniske løsninger med niveauspring.

Kom med indenfor i Rothe Hus
Rothe Hus projektboliger J.C. Jacobsens Have
Steenstrup Hus Fadet Carlsberg Byen

Steenstrup Hus -

I Steenstrup Hus kommer helt nye 2-6-værelses boliger, hvor beboere er omkranset af grønne områder, fredede bygninger og et godt vesterbroliv. 

Kom med indenfor i Steenstrup Hus

Pasteurs Tårn -

I Københavns højeste boligejendom bor du på toppen af byen og med en udsigt, der tager pusten fra dig.

Kom med indenfor i Pasteurs Tårn

Caroline Hus -

Caroline Hus består af 80 nye boliger på toppen af Valby Bakke lige ud til Carl Jacobsens Have. Boligerne i det nye Caroline Hus får 1 - 6 værelser i størrelser fra 39 - 157 m². Mange af lejlighederne er indrettet med fokus på et godt familieliv med gode fællesrum og altaner, og boligerne i stueplan har terrasse mod gårdrummet. Udforsk boligerne i Caroline Hus

Kjeldahl Hus -

Kjeldahl Hus kommer til at bestå af i alt 69 boliger beliggende på 1. til 5. sal. Langt de fleste lejligheder er 5-værelses, men du kan også vælge en 3-, 4- eller 6-værelses. Stort set alle lejligheder har altan, nogle har endda to, og hele 11 lejligheder har privat tagterrasse. Udforsk boligerne i Kjeldahl Hus
Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed

Har du flere spørgsmål om boligerne?

Q: KOMMER DER LEJEBOLIGER I CARLSBERG BYEN?
A: Ja. Udover de 2.500 ejerlejligheder opføres også 600 lejeboliger i Carlsberg Byen. Det bliver bl.a. den almene boligforening AAB og Domea, som skal bygge og administrere de almene boliger på grunden.

Q: HVORNÅR ER BOLIGERNE KLAR TIL INDFLYTNING?
A: Boligerne i de forskellige projekter bliver klar til indflytning løbende frem til 2024. På søgesiden kan du under fanen "indflytning" indskærpe dine søgeresultater alt efter, hvornår du vil flytte ind.

Q: HVORNÅR KOMMER DER NYE BOLIGER TIL SALG I CARLSBERG BYEN?
A: Der kommer løbende nye boliger til salg. Vi annoncerer det her på carlsbergbyen.dk samt i vores nyhedsbrev, når det sker. Vil du have information om de nye boliger, før de officielt sættes til salg, kan du tilmelde dig vores Køberkartotek. Læs kort beskrivelse af de kommende boligprojekter i Carlsberg Byen her.

Q: KAN JEG SE FLERE BILLEDER AF BOLIGERNE?
A: På Carlsberg Byens Instagram-profil lægger vi ugentligt billeder op fra området og fra boligerne.

Q: HVOR KAN JEG FÅ MERE INFORMATION OM KØBSPROCESSEN?
A: Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål om boligerne før, under og efter køb i vores FAQ her.

Q: KAN JEG KOMME TIL ÅBENT HUS?
A: Ja, du er meget velkommen i vores showroom i den gamle Maskincentralen, hvor vores ejendomsmæglere hver søndag står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bolig, du leder efter. Læs mere om åbent hus her.

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.