Europaskole

Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. 

Skolen er delvist en folkeskole og delvist et gymnasium. Folkeskolen er drevet af Sankt Annæ, som rummer ca. 900 elever. Der er hverken venteliste eller betaling for optagelsen. Pladserne fordeles efter en række kriterier, hvor bl.a. EU-ansattes børn og udlændinge, der er bosat i Danmark for at arbejde, prioriteres, men skolen er også for lokale børn. 

I august 2020 åbnes de første gymnasieklasser, der tilbyder en europæisk studentereksamen. Det kan du læse mere om her https://europaskolen.sag.dk/upper-secondary

Det er Københavns Kommune, der vurderer og vedtager placering af folkeskoler i kommunen, mens Carlsberg Byen som bygherre stod for opførelsen af skolen.  

Europaskolen er en vigtig del af vores vision om at skabe et levende og mangfoldigt bykvarter, hvor der er liv både inde i og mellem husene. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, i sin tale til første spadestik på det ambitiøse skolebyggeri.

Skole og uddannelse -

I 2018 tog Europaskolen imod de første elever i helt nye lokaler i Carlsberg Byen, og hver dag har mange elever deres daglige gang til og fra skolen. Det samme har ca. 10.000 studerende på Københavns Professionshøjskole, der er flyttet ind tæt ved Carlsberg Station.  Læs om folkeskoler og uddannelse

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem -

Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole. Læs mere om daginstitutioner
legeplads
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.