Projektsalg

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 3o forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen.
Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed

Overvejer du en projektbolig?

Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med dit nye hjem og sørge for, at du får svar på dine spørgsmål. Det er en god idé at starte med at læse vores vejledning, hvis du overvejer at købe bolig i Carlsberg Byen. Her står mere om, hvordan processen foregår, og vi guider dig gennem de enkelte faser i boligkøbet - fra du skriver under på en kontrakt, til du flytter ind, til når du har boet i din nye bolig i et år. Hent vejledningen: Sådan foregår projektkøb

Hvad skal du være opmærksom på?

Før 2008 oplevede København og andre større byer en stigning i salget af projektboliger. Og med de mange nye bydele der skyder frem, som eksempelvis Carlsberg Byen, er tendensen på vej tilbage. Tine Sode er fagredaktør hos Bolius, og fortæller her hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med projektsalg. Få ekspertens råd
Projektbolig J.C. Jacobsens Have Carlsberg Byen

Indret dit liv i det nye kvarter: Carlsberg Byen -

Gennem tiden har danskernes måde at bruge deres hjem ændret sig. Og i fremtiden vil vi komme til at rykke tættere sammen og dyrke de nære værdier. Ikke kun gennem tætte relationer, men også gennem vores boligindretning. Læs eksperternes tanker om fremtidens hjem, byudvikling og bliv klogere på indretning i nybyggeri. Få tips her

Projektboliger til salg -

Midt i Københavns nye bykvarter opføres intet mindre end 2.500 lejligheder i forskellige forskellige størrelser. Nogle af af boligerne har flere badeværelser, mange har altan(er), mens alle har tilfælles, at de er omgivet af historisk arkitektur, grønne områder og gode forbindelser med offentlig transport. Se mulighederne her

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke projektboliger er til salg lige nu?
Der er projektboliger til salg i flere forskellige projekter lige nu. Du kan få et overblik over hvilke projektboliger der er til salg på vores søgeside, hvor du blandt andet kan se pris, størrelser og plantegninger.

Hvordan foregår køb af projektbolig?
Når du køber en bolig i Carlsberg Byen, står vores ejendomsmæglere altid til rådighed for at give dig den bedste rådgivning ifm. dit køb. Er du interesseret i at købe en bolig, får du alle relevante dokumenter med hjem. I guiden her, som også er længere oppe på siden, tager vi dig igennem de forskellige faser i boligkøbet, og vi beskriver, hvordan boligen afleveres til dig.

Er der mulighed for tilvalg i projektboligerne i Carlsberg Byen?
Ja, der er tilvalg i de nye projektboliger i Carlsberg Byen. Her er blandt mulighed for at vælge andre gulve, køkkenlåger og blandingsbatterier. Se evt. de respektive materialekataloger på de enkelte projektsider for mere info om tilvalg.

I de nye projektboliger i Carls Tårn, Nebelong Hus og Olivia Hus kan du afprøve vores visualizer og se de forskellige tilvalgsmulighederne sammen. 

Hvad sker der, når jeg underskriver en købsaftale?
Ønsker du at købe en bolig, underskriver du købsaftalen. Købsaftalen er en standard, der anvendes ved salg af alle boliger i Carlsberg Byen. Selvom dit køb foregår på en standardiseret købsaftale, anbefaler vi dig alligevel at gå en advokat til at gennemgå den. Det giver dig en ekstra tryghed, og advokaten kan rådgive dig om andre forhold, der er fornuftigt at forholde sig til i forbindelse med boligkøb.

Får jeg information om boligen, før jeg flytter ind?
Ca. et år før indflytning vil du løbende få et beboernyhedsbrev på mail med information og fotos fra byggepladsen.

Kan jeg fortryde et køb af projektsalg?
Du har seks hverdage til at meddele skriftligt, hvis du har fortrudt købet. Det er gratis at gøre brug af fortrydelsesretten.

Hvornår skal købesummen deponeres?
I købsaftalen kan du se, hvornår du skal deponere hele købesummen. I stedet for kontant deponering kan du inden samme frist stille en bankgaranti, der i så fald skal ombyttes til kontant deponering senest 14 dage før overtagelsesdagen. 

Hvad skal jeg huske, når jeg flytter?
Se vores overskuelige flytteguide her, så du husker det hele. 

Hvem drifter ejendommen, når jeg flytter i min nye bolig?
Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S' koncept er at aflevere nøglefærdige boliger. Før den første beboer flytter ind, har vi derfor stiftet ejerforening, tegnet ejendomsforsikring og indgået aftale med en administrator. Vi indgår også driftsaftale med vicevært og ejendomsinspektør således, at ejendommen bliver rengjort, og de tekniske installationer i ejendommen passes. Det betyder, at du og dine naboer kan flytte ind og nyde jeres nye boliger med sikker forvisning om, at ejendommen passes.

Hvem skal jeg kontakte ved yderligere spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte vores ejendomsmæglere på boligsalg@carlsbergbyen.dk. Du kan også snakke med vores ejendomsmæglere, når vi holder åbent hus i den historiske Maskincentralen. Her kan du også opleve udvalgte projektboliger, som endnu ikke er opført, i virtual reality. Du kan se åbningstiderne og læse mere om åbent hus lige her.