Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Sidste etape af populære Rahbek Hus i Carlsberg Byen sættes til salg

Error while rendering view [PressReleasesDate]. Please, make sure the rendering is configured properly or contact your administrator.
Carlsberg Byen sætter nu sidste etape af Rahbek Hus i Carlsberg Byens nordligste hjørne til salg. Boligerne i Rahbek Hus har været ekstremt eftertragtede, og derfor går udviklingsselskabet nu i salg med anden og sidste etape af de populære lejligheder – blot fire måneder efter salgsstart.

Rahbek Hus rummer i alt 37 fleksible og veldisponerede familieboliger og opføres på grænsen mellem Carlsberg Byens nordligste hjørne og det klassiske Frederiksberg, langs Rahbeks Allé. Første etape af boligerne i Rahbek Hus blev sat til salg i maj 2016, og lejlighederne har været utroligt populære. "De boliger i Rahbek Hus, vi satte til salg i første omgang, er meget eftertragtede blandt
boligkøberne, og efterspørgslen på lignende boliger er stor. Derfor vælger vi at sætte de resterende boliger i Rahbek Hus til salg nu," siger Per Sander, salgs- og udviklingschef i Carlsberg Byen P/S.

Anden og sidste etape af boligerne i Rahbek Hus tæller 13 meget forskellige lejligheder, der spænder fra to til fire værelser fordelt fra stueetage til penthouse. Alle lejlighederne har enten egen have, altan eller tagterrasse. 

Eftertragtet område

Om årsagen til den store efterspørgsel på boligerne i Rahbek Hus, uddyber salgs- og udviklingschef, Per Sander: "Rahbek Hus tilbyder meget velindrettede boliger, hvor man får mange kvadratmeter for pengene. Men det er i særdeleshed beliggenheden i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen på grænsen til Frederiksberg Kommune, der gør Rahbek Hus, og naboejendommene Heiberg
Huse og Bindesbøll Hus populære blandt særligt de mange boligsøgende børnefamilier. Her er rolige, familievenlige omgivelser med masser af grønne arealer, hvor børnene kan lege, og der er gode daginstitutioner og skoler i nabolaget”. 

Carlsberg Byen har allerede solgt i alt ca. 40 boliger i det attraktive område, der rummer de tre naboejendomme Rahbek Hus, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus. Yderligere 10 er reserveret og forventes solgt inden længe. Lejlighederne i Rahbek Hus forventes indflytningsklare primo 2018 og anden etape af boligerne er netop sat til salg til priser fra kr. 3.495.000. Søndag d. 4. september fra kl. 13.00-15.00 står mæglerne og repræsentanter fra Carlsberg Byen klar til at fortælle mere om Rahbek Hus til åbent hus i Carlsberg Byens showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V.

Om Rahbek Hus

Rahbek Hus er tegnet af Praksis arkitekter og opkaldt efter en af guldalderens centrale kvindeskikkelser, Kamma Rahbek. Sammen med ægtemanden Knud Lyhne Rahbek skabte hun et levende kunstnerisk og intellektuelt miljø i Bakkehuset på Frederiksberg. I starten af det 19. århundrede var hjemmet et populært samlingssted for store kulturpersonligheder som Adam Oehlenschlæger, J.L. Heiberg, N.F.S. Grundtvig og H.C. Andersen. Hjemmet er i dag bevaret som museum på Rahbek Allé 23.

Fakta om boliger i Carlsberg Byen

I løbet af de næste otte til 10 år bliver den historiske bryggerigrund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt bykvarter, hvor moderne arkitektur spiller sammen med kvarterets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger. København får et helt enestående byrum med høje tårnhuse, grønne haver, smalle gader og åbne pladser, som danner rammen om 3.100 boliger i forskellige størrelser og prisklasser samt butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner.

Boligerne vil blive fordelt over hele Carlsberg Byen – både i et mere klassisk boligkvarter tæt ved Frederiksberg og den eksisterende Humleby, samt i et blandet byområde, der blandt andet vil rumme ni tårnhuse på mellem 50-120 meter. Læs mere om boligerne i Carlsberg Byen på www.carlsbergbyen.dk.

Yderligere oplysninger: Kommunikations- og marketingschef Tine Kastrup-Misir, udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, tlf. 41 79 02 50, e-mail: tkm@carlsbergbyen.dk.

Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Mennesker på Tapperitorvet
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.