Mikkeller flytter ind i Humlehuset

Error while rendering view [PressReleasesDate]. Please, make sure the rendering is configured properly or contact your administrator.
I begyndelsen af september bød Carlsberg Byen velkommen til 10.000 studerende på UCC og til de første beboere. Nu kan Københavns nye bykvarter også sige et stort velkommen til de første kontorlejere i Humlehuset.
Humlehuset ligger i den sydøstlige del af Carlsberg Byen nær den nye Carlsberg Station og Professionshøjskolen UCC’s nye Campus Carlsberg. Området er det første af mange byggefelter i det nye bykvarter, der nu står færdigbygget, og hvor nye erhvervslokaler, butikker, uddannelsesinstitutioner og moderne boliger står side om side med kvarterets fredede og bevaringsværdige bygninger. Humlehuset er et godt eksempel på Carlsberg Byens vision om at skabe blandet byggeri, og bygningen huser både kontorer, butikker og boliger. Humlehuset rummer fire erhvervslejemål, og i løbet af oktober flytter nye lejere ind i de første to. De første, som Carlsberg Byen byder velkommen, er mikrobryggeriet Mikkeller, som flytter deres danske kontor fra Vesterbrogade til Carlsberg Byen. "Udover, at det selvfølgelig er lidt sjovt, at vi ender med adressen 'Humlehuset', og lejemålet har de praktiske rammer, vi har brug for, så er vi et jo Vesterbro brand, og Carlsberg Byen er en videreudvikling af Vesterbro, som rummer et stort potentiale. Det synes vi er spændende at være en del af," siger Mikkel Borg Bjergsø, Mikkellers grundlægger og CEO. I Carlsberg Byen glæder adm. direktør Jens Nyhus sig over, at Mikkeller flytter ind i kontorlokalerne. ”Mikkeller har en entreprenant, dynamisk og international profil, som passer rigtig godt ind i det miljø, der er i området omkring Humlehuset. Jeg er rigtig glad for, at Mikkeller kan se potentialet i kvarteret og tror på den vision, vi arbejder efter og altså har besluttet sig for, at virksomheden og deres medarbejdere skal være en del af det nye bykvarter.”

Ud over Mikkeller flytter ingeniør- og entreprenørvirksomheden Arpe & Kjeldsholm A/S også ind i de nye kontorlokaler i løbet af efteråret. 

Stor efterspørgsel efter erhvervslokaler i Carlsberg Byen

Der skal i alt udvikles ca. 250.000 m² erhverv og detail i Carlsberg Byen frem mod 2024. Alle butikslokaler i området omkring Humlehuset er udlejet, og en stor del af butikkerne er åbnet i september. Der er stor interesse for bykvarteret fra en bred skare af erhvervsvirksomheder, og der er flere erhvervslejemål på vej i markedet med indflytning i 2017.

Om Humlehuset

Humlehuset er tegnet af et konsortium bestående af tegnestuerne Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Christensen & Co arkitekter a/s, Cobe arkitekter, Nord arkitekter aps og Effekt i/s. Bygningen er en del af den samlede entreprise, der også tæller Professionshøjskolen UCC’s Campus Carlsberg, Bohrs Tårn og den nye Carlsberg Station. Humlehuset har fået sit navn via en navnekonkurrence, som Carlsberg Byen udskrev tilbage i 2014. Valget faldt på ’Humlehuset’ som et oplagt navn til en bygning, der kommer til at ligge lige ud til Humletorvet, og som desuden refererer til en af de vigtigste ingredienser i ølbrygning, humlen.

Humlehuset ligger i den sydøstlige del af Carlsberg Byen, hvor gadenavnene alle har forbindelse til ølbrygning og produktion. Her finder man blandt andet Flaskegade, Humletorvet ogLagergade.

Om Carlsberg Byen

I løbet af de næste otte til ti år bliver den historiske bryggerigrund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt kvarter i København, hvor moderne arkitektur spiller sammen med områdets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger. 25 byrum skaber rammen om et byliv, hvor der både er liv inde i bygningerne og mellem bygningerne, ligesom et miks af boliger, butikker, caféer, kontorer samt uddannelses- og kulturinstitutioner er med til at skabe et mangfoldigt og levende bykvarter.

Den kollektive trafik til og fra området sikres gennem en ny og moderne S-togsstation, Carlsberg Station, der åbnede i juli i år. Et fintmasket net af cykelstier vil tilbyde cyklister hurtige og sikre forbindelser, mens der også er tænkt på bilisterne med gode parkeringsforhold i underjordiske parkeringskældre.

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S ejes af Carlsberg, Realdania, PFA Pension, PenSam og Topdanmark.

Få yderligere generel info om og læs mere om erhvervsmuligheder i Carlsberg Byen på her.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her