Hooked

Det har været svært at komme udenom hippe Hooked de seneste år. Fiskerestauranten har med deres lobster rolls, lakseburgere og poke bowls bogstavelig talt sat krogen i københavnerne, og deres popularitet er ikke til at tage fejl af. Flere gange har de nemlig vundet titlen som Byens Bedste Streetfood.

Velkommen til Hooked – en uformel fiskerestaurant på Købkes Plads i hjertet af Carlsberg Byen.

Hos det hyggelige spisested med både siddepladser ude og inde kan du sætte tænderne i et stort udvalg af fisk og skaldyr, der blandt andet kan akkompagneres med en frisk cocktail eller en iskold øl, nu hvor man er på den historiske bryggerigrund.

Hooked har modtaget fornem anerkendelse for deres moderne tilgang til fisk og skaldyr, og de har i både 2018 og 2019 vundet prisen som Byens Bedste Streetfood. En pris, der hvert år hædrer alle steder og oplevelser i København, som er noget helt særligt.

Adresse

Købkes Plads 36
1799 København V
Carlsberg Byen

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere