Købkes Plads: plads til store og små

På Købkes Plads kan du sidde og nyde en kop kaffe i solen, mens børnene render rundt på pladsen, eller spise på de omkringliggende restauranter.
Med sin beliggenhed ud mod Ny Carlsberg Vej er Købkes Plads et centralt byrum i Carlsberg Byen, der summer af liv.

På Købkes Plads er der plads til at mødes, slappe af og lege ved det lille amfiteater, der er omgivet af Netto, den populære fiskerestaurant Hooked og den anmelderroste veganske restaurant Beyla.

Pladsen giver mulighed for en blandet anvendelse, og grundet sin centrale placering i byen er det også en af de mest brugte pladser i Carlsberg Byen. Derfor har arkitekterne tænkt i hårde materialer, der kan tåle at blive brugt, så byrummet bliver ved med at indbyde til byliv og hyggelige stunder i mange år.

En af de mange detaljer på Købkes Plads er, at den om aftenen vil lyse fra lyscirklen i belægningen, og man vil kunne se den oppefra – for eksempel fra nogle af de populære boliger i tårnene på den gamle bryggerigrund.

Skal du forbi det centrale byrum i Carlsberg Byen, kan du finde en rutevejledning til Købkes Plads lige her.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her