Købkes Plads: plads til store og små

På Købkes Plads kan du sidde og nyde en kop kaffe i solen, mens børnene render rundt på pladsen, eller spise på de omkringliggende restauranter.
Med sin beliggenhed ud mod Ny Carlsberg Vej er Købkes Plads et centralt byrum i Carlsberg Byen, der summer af liv.

På Købkes Plads er der plads til at mødes, slappe af og lege ved det lille amfiteater, der er omgivet af Netto, den populære fiskerestaurant Hooked og den anmelderroste veganske restaurant Souls.

Pladsens mange muligheder giver mulighed for en blandet anvendelse, og pga. sin centrale placering i byen, også en af de mest brugte i Carlsberg Byen. Derfor har arkitekterne tænkt i hårde materialer, der kan tåle at blive brugt, så Købkes Plads bliver ved med at indbyde til byliv og hyggelige stunder i mange år.

En af de mange detaljer på Købkes Plads er, at den om aftenen vil lyse fra lyscirklen i belægningen, og man vil kunne se den oppefra – for eksempel fra tårnene på den gamle bryggerigrund.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her