Købkes Plads: plads til store og små

På Købkes Plads kan du sidde og nyde en kop kaffe i solen, mens børnene render rundt på pladsen, der er plads til forskellige events og helt generelt er her en summen af liv.

mangfoldigt byrum

Med sin beliggenhed ud mod Ny Carlsberg Vej er Købkes Plads et centralt byrum i Carlsberg Byen, der allerede nu summer af liv.

På Købkes Plads er der plads til at mødes, slappe af og lege, enten ved en af de kommende caféer eller på selve pladsen, hvor der er lavet et lille amfi. Der er åbnet en ny og flot Netto, der er én ud af de tre supermarkeder i Carlsberg Byen, samt den populære fiskerestaurant Hooked

De mange muligheder på pladsen vil også give en meget blandet anvendelse, og det bliver formodentligt en af de mest brugte i Carlsberg Byen. Derfor har arkitekterne tænkt i hårde materialer, der kan tåle at blive brugt, så Købkes Plads bliver ved med at indbyde til byliv og hyggelige stunder i mange, mange år.
 
En af de mange detaljer på Købkes Plads er, at den om aftenen vil lyse fra lyscirklen i belægningen, og man vil kunne se den oppefra – for eksempel fra tårnene i Carlsberg Byen.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.