Hotel Ottilia

Velkommen indenfor på Brøchners Hotel Ottilia i Carlsberg Byen, der byder på en åben lobbybar, torsdagsevent og rooftop-restaurant.

Bar, restaurant og torsdagsevents er åbne for alle

Det enestående boutique-hotel er til glæde for hele området og ikke kun for de overnattende gæster. Her er lobbybaren, restauranten på toppen og hotellets events åben for alle, og både hotelgæster og ikke-hotelgæster er meget velkomne. Hotel Ottilia giver endda beboere og andre i lokalområdet nogle eksklusive fordele, bl.a. 20% rabat på overnatning via hotellets Hey Neighbour-koncept.
 
Læg vejen forbi Hotel Ottilia på Bryggernes Plads 7 og oplev selv mixet af kulturhistorie og topmoderne hotel.

Alle henvendelser vedr. booking af værelser m.m. skal gå direkte til Brøchner Hotels og Hotel Ottilia via nedenstående link.

Please note that ALL inquiries and bookings concerning Hotel Ottilia must go directly to Hotel Ottilia:

Adresse

info@hotelottilia.dk
Hotel Ottilia
Bryggernes Plads 7

1799 København V
Omakase izakaya Kona restaurant

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her