Beyla

Hos anmelderroste Beyla på Købkes Plads kan du opleve et vegansk måltid forberedt af pionerer indenfor plantebaseret mad.

Du har måske hørt om den populære restaurant Souls, der tidligere har haft hjemme på Østerbro, eller de veganske spisesteder Restaurant Ark og Bistro Lupa, som alle er en del af Ark Collection.

Det anmelderroste Souls, der tidligere blevet hædret som Byens Bedste Veganske, er genopstået i Carlsberg Byen under det nye navn Beyla, der markerer restaurantens udvikling:

"Souls passer ikke længere til den stil og den højere kvalitet af mad, vi nu tilbyder. Ganske enkelt sagt - Souls er det, vi plejede at gøre, Beyla er det, vi gør nu. Samme mennesker, bedre mad og altid plantebaseret," skriver den veganske restaurant på deres hjemmeside.

Adresse

Købkes Plads 34
1799 København V
Carlsberg Byen

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Din guide til en dag i Carlsberg Byen

Besøger du København og vil tilbringe en dag på den historiske bryggerigrund, der er forvandlet til et moderne bykvarter, finder du en guide lige her. Her er stederne, du skal opleve