The Fat Greek

"Det er så tydeligt at mærke, at der er kræset for tingene. Kødet, det er helt mørt, og du kan tygge det med øjenbrynene. Fritterne er dejligt sprøde, og tzatzikien er tyk, cremet og lækker," fortalte den virale madanmelder Casper Drømme, da han besøgte The Fat Greek. Nu er det græske street food-koncept kommet til Carlsberg Byen.

Efter store ønsker om endnu en restaurant i København har The Fat Greek nu udvidet. Det græske spisested har hjemme både på Nørrebro og nu i Carlsberg Byen.

The Fat Greek har slået dørene op på det travle Tapperitorvet lige ved siden af Københavns Professionshøjskole og Carlsberg Station, og her langer de klassisk græsk gyros over disken, som du kan nyde i restauranten eller tage med på farten – uanset hvad er du garanteret til smagsoplevelse, der sender dig til Grækenland.

Adresse

Tapperitorvet 1
1799 København V

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her