Mennesker på Tapperitorvet

Tapperitorvet

Trafik, energi, puls og masser af mennesker kendetegner Tapperitorvet, der forbinder Vesterbro og Valby via supercykelstien og resten af Storkøbenhavn via Carlsberg Station. Kigger du forbi en solskinsdag, ser du de unge mennesker, der nyder solen og en sludder på kanten af de grønne plateauer midt på torvet.
På grund af den store trafik har overskuelighed været et af nøgleordene, da pladsen var på tegnebrættet. Det skal være så nemt som muligt at komme fra A til B, når man stiger af S-toget eller har stillet cyklen.
 
Tapperitorvet stod færdigt i sommeren 2016. Med Carlsberg Station og Københavns Professionshøjskole som nabo og som et stop på ruten på supercykelstien, besøger mere end 10.000 mennesker hver dag Tapperitorvet.
 
Tapperitorvet er et urbant byrum, og i kontrast til de store bygninger og skinnerne ved stationen er der plantet masser af træer og rundt om dem skabt plads til at kunne opholde sig på. Der er derfor altid liv og aktivitet på Tapperitorvet, og de mange studerende giver også en særlig puls og energi til pladsen.
 
På Tapperitovet finder du to ud af tre af Carlsberg Byens supermarkeder - nemlig Føtex og Netto (det tredje supermarked finder du på Købkes Plads). Derudover finder du på Tapperitorvet en række små, spændende forretninger og spisesteder - fx kan du finde Matas og Gamst Blomster.

Få en rutevejledning til den travle plads her.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her