Den smukke, bevaringsværdige Administrationsbygning er en unik mulighed for at bo i en moderne lejlighed i historiske rammer.
Jens Nyhus, adm. direktør, CEO, Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S
Administrationsbygningen Kapselgade 1799 København V
650 m Metro
400 m Station
800 m Park
Klar til indflytning

ADMINISTRATIONSBYGNINGEN er udsolgt

I den smukke, historiske Administrationsbygning, der ligger i Carlsberg Byens sydøstlige hjørne, finder du 32 1- og 2-værelses studio-lejligheder.

Den bevaringsværdige bygning fra 1903 bliver forvandlet til et hyggeligt og funktionelt fælleshus i kælder, stue og 1. sal for alle Carlsberg Byens beboere, mens 2. sal og hovedkontorets gamle loftrum transformeres til boliger.

De unikke boliger er på 39-58 m2 og har alle gulvvarme, lyse HTH-køkkener og funktionelle badeværelser. Lejlighederne har enten altan (nogle har endda to), store vinduespartier, kviste og ovenlysvinduer, der sikrer et godt lysindfald. Alle lejlighederne på 3. sal har ekstra højt til loftet, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse.

Mange af de vestvendte lejligheder har altan med udsigt, så man kan nyde aftensolen og livet på Kildepladsen, og for de enkelte lejligheder uden altan, bliver den store fælles tagterrasse mod vest et samlingspunkt for Administrationsbygningens beboere.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.