Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
På gadeplan er der liv og mennesker, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København.
Bohrs Tårn Bohrsgade 1799 København V
600 m Metro
50 m Station
50 m Park
Klar til indflytning

Salg og udlejning af boliger i Bohrs Tårn

Leder du efter en leje- eller ejerbolig, du kan flytte ind i nu, er der enkelte boliger tilbage i Bohrs Tårn. Boligerne er fra 133 – 185 m2 og 2-5 værelser, og uanset hvilken bolig og hvilken etage, du bor på, har du en enestående udsigt over byen.

BOLIGER TIL SALG
Der er få ejerboliger tilbage i Bohrs Tårn, og priserne er fra 7.595.000 – 13.995.000 kr. 

BOLIGER TIL LEJE
Lejeboliger koster fra 18.000 – 27.000 kr. pr. md. + forbrug.

Uanset om du er interesseret i ejer- eller lejebolig, så kontakt vores ejendomsmæglere på tlf. 22 55 17 99 eller boligsalg@carlsbergbyen.dk – så vil de kunne være behjælpelige med yderligere information om ledige boliger i Bohrs Tårn.

For at få mere info om boligerne i Bohrs Tårn, kan du længere nede på denne side downloade salgsbrochure og materialekatalog.


Store, åbne rum og en udsigt, der aldrig ender 
I Carlsberg Byen ligger nye boliger side om side med smukke, historiske bygninger. Bohrs Tårn ligger lige ved Tapperitorvet og og det hyggelige Humletorv, hvor der er caféer og butikker, og i Bohrs Tårns baghave finder du et af de lokale, grønne åndehuller: Den populære og historiske J.C. Jacobsens Have.

Tager du elevatoren op i de imponerende lejligheder, får du stilhed, lys og en udsigt, der aldrig ender. Det er ganske enkelt mageløst: Skyd de store panoramavinduer til side og træk dig tilbage i din højtbeliggende lejlighed, hvor du har frit udsyn til hele København – og lidt til.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
Mennesker på Tapperitorvet
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.