I området her får beboerne det gamle Carlsberg fra 1847 som nærmeste nabo, så I bliver i særdeleshed en del af historien.
Jens Nyhus, Adm. direktør, CEO, Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S
Brygmester Hus Malttorvet 1799 København V
1,2 km Metro
700 Station
250 Park
Indflytning 30.11.2021

Brygmester Hus er udsolgt

I det sydvestlige hjørne af Carlsberg Byen, lige dér, hvor J.C. Jacobsen startede sit bryggerieventyr, opføres nu Brygmester Hus med 54 boliger. Har I børn, bliver det ikke nemmere: I den nordlige længe planlægges der nemlig en daginstitution, og mod den vestlige del af bygningen kommer der en legeplads. Der er også plads til både ro og leg i den hyggelige gård, der kommer i midten af Brygmester Hus. Hovedparten af de 54 lyse, optimerede lejligheder i Brygmester Hus er velegnede til børnefamilier, men her er alt fra 2-6-værelses lejligheder på 46-131 m2, så der er god mulighed for, at I finder en bolig, der passer præcis til jeres behov.

Alle lejligheder har altan, fransk altan, tagterrasse eller have/terrasse. Derudover har ejendommen en fælles tagterrasse på 3. sal i den sydlige længe af ejendommen, hvor I kan nyde sommerdagene med udsigt over byen.

Bo i det fredelige hjørne af Carlsberg Byen
Beliggenheden for Brygmester Hus er unik i Carlsberg Byen. Ejendommen bliver omkranset af historiske, fredede bygninger og flotte, gamle villaer på Gamle Carlsberg Vej. Vil I gå en tur i det grønne, er smukke J.C. Jacobsens Have kun et par hundrede meter væk, og vil nyde et glas velbrygget øl med vennerne, bliver I nabo til Husbryggeriet Jacobsen.


Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.