I området her får beboerne det gamle Carlsberg fra 1847 som nærmeste nabo, så I bliver i særdeleshed en del af historien.
Jens Nyhus, Adm. direktør, CEO, Carlsberg Byen P/S
Brygmester Hus Malttorvet 1799 København V
1,2 km Metro
700 Station
250 Park
Indflytning 01.12.2021

Brygmester Hus

I det sydvestlige hjørne af Carlsberg Byen, lige dér, hvor J.C. Jacobsen startede sit bryggerieventyr, opføres nu Brygmester Hus med 54 boliger. Har I børn, bliver det ikke nemmere: I den nordlige længe planlægges der nemlig en daginstitution, og mod den vestlige del af bygningen kommer der en legeplads. Der er også plads til både ro og leg i den hyggelige gård, der kommer i midten af Brygmester Hus.

Hovedparten af de 54 lyse, optimerede lejligheder i Brygmester Hus er velegnede til børnefamilier, men her er alt fra 2-6-værelses lejligheder på 46-131 m2, så der er god mulighed for, at I finder en bolig, der passer præcis til jeres behov.

Alle lejligheder har altan, fransk altan, tagterrasse eller have/terrasse. Derudover har ejendommen en fælles tagterrasse på 3. sal i den sydlige længe af ejendommen, hvor I kan nyde sommerdagene med udsigt over byen.

Bo i det fredelige hjørne af Carlsberg Byen
Beliggenheden for Brygmester Hus er unik i Carlsberg Byen. Ejendommen bliver omkranset af historiske, fredede bygninger og flotte, gamle villaer på Gamle Carlsberg Vej. Vil I gå en tur i det grønne, er smukke J.C. Jacobsens Have kun et par hundrede meter væk, og vil nyde et glas velbrygget øl med vennerne, bliver I nabo til Husbryggeriet Jacobsen.

Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.