Her ligger København bogstaveligt talt for dine fødder. Her er kilometer efter kilometer af udsigt over en af verdens smukkeste byer.
Gert Wingårdh, Arkitekt SAR/MSA, Wingårdhs
Carls Tårn Olivia Hansens Gade 1799 København V
1 km Metro
550 m Station
280 Park
Indflytning 05.06.2025

Carls Tårn

Den svenske tegnestue Wingårdhs står bag Carls Tårn, der er opkaldt efter den visionære brygger Carl Jacobsen. Det mørke bronzealuminium på facaden tårnet refererer til områdets historiske bygninger, og med elementer som buer i facaden skaber arkitekterne fra Wingårdhs dybde og karakter med inspiration fra to fredede facader fra 1960’erne: Lagerkælder 3 med de store guldskiver og De Hængende Haver ved J.C. Jacobsens Have.


Carls Tårn er 80 meter højt, og lejlighederne ligger fra 5. og op til 23. etage fra 50-128 m2 og fra 2-5-værelses boliger. Udover en storslået udsigt, byder boligerne også på dejligt lyse rum, integrerede altaner, glaskarnapper og en unik beliggenhed i Carlsberg Byens historiske omgivelser. Stort set alle vinduer har glas helt ned til gulvet, så dagslyset kan strømme ind, og du har udsyn til byens fantastiske lys om aftenen.

Flytter du ind i Carls Tårn, kommer du til at bo tæt på to af kvarterets største parker: Carl Jacobsens Have mod nordvest og den store  J.C. Jacobsens Have mod sydøst. Du er også kun få minutter fra den hyggelige Bryggernes Plads, som er den største i kvarteret.

Herunder kan du dykke ned i de helt eksklusive penthouseboliger, mens du nederst på siden kan hente brochurer om Carls Tårn samt prøve de forskellige tilvalgsmuligheder ved hjælp af vores helt nye visualizer.

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.