En af de største arkitektoniske kvaliteter ved Caroline Hus er den levende stueetage med detailhandel og høje, elegante indgangspartier. I alle detaljer er det et rigtigt Carlsberg-hus!
Nils Holscher, arkitekt og partner, Holscher Nordberg Architecture and Planning
Caroline Hus Bryggernes Plads 1799 København V
1 km Metro
650 m Station
50 m Park
Indflytning 01.02.2022

Caroline Hus

Caroline Hus består af 80 nye boliger på toppen af Valby Bakke. Her bor du omkranset af historiske bygninger, som nabo til den grønne oase Carl Jacobsens Have, som åbner for offentligheden, og lige mellem de to livlige pladser, Ottilia Jacobsens Plads og Bryggernes Plads.

De fleste af lejlighederne i Caroline Hus er indrettet med fokus på et godt familieliv: 3-5 værelser og rigtig gode fællesrum, hvor køkken og stue hænger sammen. Alle boliger har altan - mange har endda to - og boligerne i stueplan har terrasse mod gårdrummet. Ejendommen rummer også 1- og 2-værelses boliger fra 39 m² og to penthouselejligheder på helt op til 159 m² med store private tagterrasser på hhv. 50 og 77 m².

Holscher Nordberg har tegnet Caroline Hus og arbejdet tæt sammen med Schmidt Hammer Lassen Architects, som står bag Dahlerups Tårn. En lille del af karréen er bygget sammen med tårnet, og de to byggerier hænger tæt sammen arkitektonisk. Caroline Hus refererer i alle detaljer til det gamle Carlsberg – facadens rødlige nuancer, materialer og kunstnerisk udførelse.

Du kan klikke dig rundt i alle boligerne i 3D-modellen lige herunder, og længere ned på siden kan du hente salgsbrochure og få meget mere information om boligerne.

Kom til åbent hus eller book en fremvisning - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral. Vil du gerne tale med en af vores ejendomsmæglere nu? Ring eller skriv til os for en snak eller for at booke en personlig fremvisning.

Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum
Købke Hus i Carlsberg Byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.