Fristrup Hus bidrager til en ny fortælling, der bygger videre på Carlsbergs tradition for smukt bygningshåndværk.
Lone Wiggers, Partner hos C.F. Møller
Fristrup Hus Bag Elefanterne 1799 København V
1 km Metro
650 m Station
400 m Park
Indflytning 20.08.2021

Fristrup Hus

I Fristrup Hus bor I i et af de grønneste områder af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé på Frederiksberg, og I får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, det fredede Halmlageret mod øst og med en hyggelig grøn går i midten af ejendommen.
 
Hovedparten af de 136 lyse lejligheder i Fristrup Hus har en størrelse og en indretning, som er velegnet til børnefamilier: 4-7 værelser og op til 174 m2. Men ejendommen rummer også mindre boliger på 47 m2 og hele 15 penthouselejligheder med egen tagterrasse på toppen, hvoraf nogle også har altan. 
 
Størsteparten af alle lejligheder fra første sal og op har altan mod den grønne gård eller mod gaden – nogle lejligheder har endda begge dele. Hvis I vælger at bo i stueetagen, har de fleste lejligheder én (nogle har endda to) privat flisebelagt terrasse enten i det hyggelige gårdrum, ud mod Bag Elefanterne eller ud mod Kammas Have.

Du kan klikke dig rundt i alle boligerne i 3D-modellen lige herunder, og længere ned på siden kan du hente salgsbrochure og få meget mere information om boligerne.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.