Høffdings Tårn 100 meter Carlsberg Byen
Høffdings Tårn midt i byen har en fantastisk beliggenhed, og de fleste beboere får lys fra og udkik til to verdenshjørner.
Vanda Oliveira, Lead Design Architect, Henning Larsen Architects
Høffdings Tårn Ny Carlsberg Vej 1799 København V
750 Metro
600 Station
200 Park
Indflytning 01.05.2025

Høffdings Tårn

Høffdings Tårn er tegnet af Henning Larsen Architects, der har skabt en moderne og detaljerig fortolkning af områdets smukke historiske bygninger. Mod nord vender det 100 meter høje tårn ud mod Købkes Plads og den bevaringsværdige allé Ny Carlsberg Vej, der bliver retableret med fredede brosten og grønne træer. Mod nordøst ligger de fine, gamle Humleby-rækkehuse og mod syd Kedelhallen, som arkitekterne har hentet inspiration fra.

Fra Ny Carlsberg Vej kan du gå under tårnet ned på Kedelpladsen, hvor der kommer butikker og flere hyggelige spisesteder med udeservering. Flere af kvarterets legepladser ligger lige om hjørnet, og I kan besøge fx Østen for Humlen eller Kildepladsen. Grønne, rolige områder er også inden for rækkevidde, og I kan gå en tur eller slå jer ned på et tæppe i fx Kammas Have eller historiske J.C. Jacobsens Have, der begge ligger blot få hundrede meter væk fra Høffdings Tårn.

De 138 boliger i Høffdings Tårn ligger fra 6. og op til 28. etage, så du får en lys bolig med en helt fantastisk udsigt, uanset hvilken lejlighed du vælger. Der er seks boliger på hver etage – alle har altan, mange har karnap og to af penthouseboligerne på 28. etage har privat tagterrasse på toppen af tårnet.

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.