Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Beboerne i Jacobsen Hus har fantastisk udsyn mod Søndermarken og et fantastisk syn ud over de fredede bygninger og det nye kvarter.
Arkitekt Mai Svanholt, Henning Larsen Architects
Jacobsen Hus Ny Carlsberg Vej 1799 København V
1 km Metro
800 m Station
50 m Park
Klar til indflytning

Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Navnet Jacobsen Hus
Jacobsen Hus er opkaldt efter den familie, der grundlagde Danmarks største bryggeri. For både stifteren J.C. Jacobsen, hans hustru Laura, sønnen Carl og svigerdatteren Ottilia havde den danske kunst og kultur en helt særlig plads i deres hjerter. Vidste du for eksempel, at Carl Jacobsen donerede hele sin private kunstsamling til offentligheden i slutningen af 1800-tallet? Det gjorde han. Og han byggede Ny Carlsberg Glyptotek til at huse den. Det sluttede ikke her, for Jacobsen familiens fonde donerer nemlig stadig gavmilde beløb til blandt andet vedligeholdelse og udvikling inden for kunst og forskning.

Boligerne er klar til indflytning!

Kig forbi de færdige lejligheder - Kom og oplev nogle af de færdigindrettede prøvelejligheder eller kig forbi showroomet, hvor vores boligrådgivere står klar til at besvare spørgsmål om lejlighederne og bykvarteret.

Se åbningstider
Rejsegilde

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.