Flaskehalsen Kjeldahl Hus
Kjeldahl Hus knytter historie og nutid sammen: Arkitekturen forener teglens tradition med industriens skala og repetition.
Christian Cold, ejer og CEO, Entasis
Kjeldahl Hus Bohrsgade 1799 København V
750 m Metro
250 m Station
50 m Park
Indflytning 10.03.2022


Kjeldahl Hus

Kjeldahl Hus ligger helt centralt i Københavns nye bykvarter lige over for to af Carlsberg Byens mest berømte bygninger: Den fredede Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne og de præmierede Forskerboligerne.

Tegnestuen Entasis stod bag masterplanen for Carlsberg Byen, der i 2009 blev kåret som verdens bedste. Med stor respekt for historien, håndværket og bygningskunsten, og med enkle materialer som tegl og træ, har samme tegnestue nu også skabt Kjeldahl Hus.

Kjeldahl Hus kommer til at bestå af i alt 69 boliger beliggende på 1. til 5. sal. Langt de fleste lejligheder er 5-værelses, men du kan også vælge en 3-, 4- eller 6-værelses. Stort set alle lejligheder har altan, nogle har endda to, og hele 11 lejligheder har privat tagterrasse.

Stueetagens tagflade bliver et hyggeligt gårdrum, hævet over byens liv og summen. Her er træbeklædning på facaden, og her er grønt og små opholdszoner, så du får lyst til at stoppe op og hilse på de naboer, du møder på vejen.

Klik dig rundt i de enkelte boliger i 3D-modellen herunder for at se plantegninger og priser, eller hent brochuren om Kjeldahl Hus længere nede på siden for at læse mere om boligerne, beliggenheden og historien bag husets navn.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.