Flaskehalsen Kjeldahl Hus
Kjeldahl Hus knytter historie og nutid sammen: Arkitekturen forener teglens tradition med industriens skala og repetition.
Christian Cold, ejer og CEO, Entasis
Kjeldahl Hus Bohrsgade 1799 København V
750 m Metro
250 m Station
50 m Park
Klar til indflytning


Kjeldahl Hus er udsolgt

Kjeldahl Hus ligger helt centralt i Københavns nye bykvarter lige over for to af Carlsberg Byens mest berømte bygninger: Den fredede Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne og de præmierede Forskerboligerne.

Tegnestuen Entasis stod bag masterplanen for Carlsberg Byen, der i 2009 blev kåret som verdens bedste. Med stor respekt for historien, håndværket og bygningskunsten, og med enkle materialer som tegl og træ, har samme tegnestue nu også skabt Kjeldahl Hus.

Kjeldahl Hus kommer til at bestå af i alt 69 boliger beliggende på 1. til 5. sal. Langt de fleste lejligheder er 5-værelses, men du kan også vælge en 3-, 4- eller 6-værelses. Stort set alle lejligheder har altan, nogle har endda to, og hele 11 lejligheder har privat tagterrasse.

Stueetagens tagflade bliver et hyggeligt gårdrum, hævet over byens liv og summen. Her er træbeklædning på facaden, og her er grønt og små opholdszoner, så du får lyst til at stoppe op og hilse på de naboer, du møder på vejen.

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.