Vi arbejder med en respekt for det eksisterende og med en følsomhed ift. samspillet mellem nyt og gammelt.
Arkitekt Dorte Mandrup, Dorte Mandrup A/S
Mineralvandsfabrikken Franciska Clausens Plads 1799 København V
1 km Metro
300 m Station
50 m Park
Indflytning 20.12.2020

 

EGETRÆSPANELER OG KØKKENER I STÅL OG MARMOR

Det er kun én fredet bygning på den historiske bryggerigrund, der bliver indrettet til beboelse, og det er ikoniske Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne. Du finder ikke noget tilsvarende, hverken i eller uden for Carlsberg Byen: Luksuriøse boliger i to plan på toppen af en smuk, nyrenoveret industriejendom, lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener i stål og marmor.

Det er den internationale stjernearkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen af den fredede bygning fra fabrik til boliger med sirlig respekt for boligerne og kvarterets historie. Materialerne i de nye boliger er eksklusive og oser af arkitektonisk overskud med industrielle overflader, mørke profiler, varme egetræspaneler og de bevarede karakteristiske runde vinduer.

HARMONI MELLEM HISTORIE OG MODERNE GREB
Dorte Mandrup har arbejdet med at skabe harmoni mellem de historiske kvaliteter i bygningen, og tilføjelsen af moderne greb. Det betyder, at beton, bjælker og søjler i dag står, som det oprindeligt gjorde.

Klik dig rundt i de enkelte boliger i 3D-modellen herunder for at se plantegninger og priser, eller hent brochuren om Mineralvandsfabrikken længere nede på siden her for at læse mere om boligerne, beliggenheden og historien bag den historiske industribygning.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.