I Mineralvandshuset bor man lyst, rummeligt, fleksibelt og helt unikt.
Dorte Mandrup, Dorte Mandrup Arkitekter
Mineralvandshuset Fadet 1799 København V
1 km Metro
300 m Station
50 m Park
Indflytning 01.12.2020

Mineralvandshuset

Boliger i historisk centrum
Mineralvandshuset ligger midt i det historiske centrum af Carlsberg Byen lige ved de fredede, smukke og karakteristiske bygninger Mineralvandsfabrikken, de berømte Hængende Haver, Kedelhallen samt historiske J.C. Jacobsens Have.

Der kommer 49 boliger i Mineralvandshuset med både mindre toværelses lejligheder, familieboliger, penthouselejligheder og atelierboliger i halvandet plan.

Lejlighederne i Mineralvandshuset varierer fra 59-135 m2, fordelt på 2-6 værelser, og på nær seks boliger har alle ind- eller udvendige altaner eller terrasser - mange af dem er sydvendte med udsigt til historiske J.C. Jacobsens Have, der i gamle dage var bryggerens private.

Mineralvandshuset er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter, og det bliver en lys og åben trelænget ejendom med en meget central beliggenhed i Carlsberg Byen i sammenhæng med Mineralvandsfabrikken. Området af bykvarteret bliver livligt med både boliger, butikker og kontorer i begge ejendomme, og beboerne får en fælles grøn og hyggelig gård.

Midten af gården bliver en stor, frodig grøn zone med træbroer tværs over plantebedet. Rigtig fin at se på, både fra altanerne og fra en solrig plet i gården.
ARENDSE KJÆRULFF-SCHMIDT, 1:1 LANDSKAB

Kom til åbent hus eller book en fremvisning - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral. Vil du gerne tale med en af vores ejendomsmæglere nu? Ring eller skriv til os for en snak eller for at booke en personlig fremvisning.

Læs mere om åbent hus

Velkommen til et historisk centrum - Grønne områder, dansk kulturarv og historiens vingesus er til at tage og føle på lige her i området omkring nyeste projekt, Mineralvandshuset. Her kommer skønne boliger omringet af historiske bygninger og med en fantastisk grøn park i baghaven: J.C. Jacobsens Have.

Læs mere
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.