Nebelong Hus JC Jacobsens Gade Malttorvet projektsalg
De moderne boliger og de smukke, historiske bygninger skaber tilsammen en unik bydel, som ikke ses andre steder i København.
Steen Trudsøe Larsen, arkitekt MAA, Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Nebelong Hus Malttorvet 1799 København V
1,2 km Metro
500 m Station
150 m Park
Indflytning 15.05.2025

Nebelong Hus

Nebelong Hus er en 5-etages boligkarré beliggende i den vestlige del af Carlsberg Byen ved Malttorvet og de smukke, fredede bygninger fra det gamle bryggeri. Vilhelm Lauritzen Arkitekter har tegnet karréen, der arkitektonisk er opdelt i mindre byhuse. Alle har lyse teglsten på facaden mod gården og på nederste etage mod gaden, og opefter adskiller byhusene sig fra hinanden med forskellige rød- og brunlige farvetoner. Ligesom bryggeriets historiske bygninger bliver karréen udsmykket med røde teglsten.

Boligerne er fra 2-7 værelser og fra 63-177 m2. Arkitekterne har lagt vægt på at skabe boliger med masser af lys og mulighed for individuel indretning. Når du træder ud på din altan, terrasse eller tagterrasse, har du udsigt til det grønne gårdrum eller de grønne byrum og gadeforløb.

Den store gårdhave bliver en grøn oase for beboerne, som derudover bare skal krydse gaden for at komme over i Carl Jacobsens Have, der er kvarterets næststørste park. Den største, J.C. Jacobsens Have, ligger få minutters gang mod sydøst. Afstanden er lige så kort til Carlsberg Byens mest centrale byrum, den hyggelige Bryggernes Plads.

Se alle boligerne ved at klikke dig rundt i ejendommen herunder, og hent brochurer om Nebelong Hus og prøv de forskellige tilvalgsmuligheder ved hjælp af vores helt nye visualizer længere nede på siden.

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.